REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La un pas de TRAGEDIE în Mamaia! Un șofer s-a OPRIT într-o mașină parcată VIDEO

La un pas de TRAGEDIE în Mamaia! Un șofer s-a OPRIT într-o mașină parcată VIDEO

Replica API 1 mai 2019 | 00:03 591

Polițiștii rutieri au tras pe dreapta mai mulți șoferi în această perioadă, depistând abateri de la legi, pe bandă rulantă. Șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, fără permis de conducere, cu mașini radiate din circulație, toate acestea reprezentând numai câteva exemple. Toți s-au ales cu dosare penale și, din fericire, au fost scoși din trafic înainte de a provoca vreo nenorocire.

Numai că, din păcate, din peisaj nu au lipsit evenimentele nefericite. În stațiunea Mamaia, spre exemplu, un șofer a fost la un pas de a provoca o tragedie. Pe imaginile surprinse de participanții la trafic și postate pe grupul de Facebook Fail Trafic, de către Alexandru P., se poate observa cum conducătorul unui vehicul, ce rula dinspre Năvodari , lovește ușor mașina din fața sa, după care trage stânga de volan și trece razant prin fața unui motociclist, "taie" o trecere de pietoni, după care se oprește într-un vehicul parcat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact Primarache MAZARE--FASOLE-VARZA ACRA si tot neamu masii de LEGUME- FRUCTE
0
0
Taranii sunt deja la mare. Cine sa traiasca intr-un sat ca Cta, daca nu taranii. Nimic nou sub soare in ultimii 15 ani. A Avut grija Pastaie, iar acum are grija mana lui dreapta, domnul Firida.
2
0
Au venit la mare toti taranii din IL si TL
7
3
sunt impotriva limitatoarelor de viteza, dar se pare ca isi fac treaba acolo unde sunt puse... mai ales in mamaia sa fie montate la trecerile de pietoni. in acea zona, la doua-trei zile se intampla cate un eveniment. politia circulatie cu confort urban, montati de urgenta la o distanta de cinci metri inainte de trecerile de pietoni astfel de limitatoare de viteza.
7
1
trebuie sa fii idiot extrem sa ai inainte un sens giratoriu si la 10 m sa intri intr-o masina oprita la trecere de pietoni.
7
0
Zau ca motociclistul s-a cacat in scaldatoare. Pe langa faptul ca a deposit prin dreapta un vehicul oprit la trecerea de pietoni. S-a oprit ceva mai incolo, sa-si schimbe pampershii.
7
1
Era un putoi de ialomita , un poponar caruia ia dat taticu masina sa se dea mare in Mamaia , a busit o masina parcata de nu sa vazut , puteau fii petoni in zona .Trebuie executat cacaciosu
23
1
Soferul ala mai are in posesie permisul de conducere? Ca daca este lasat sa conduca in continuare, va face sigur cel putin o victima.
18
0
Figura celui Porshe-ul, un dolofan libidinos, a fost priceless.
12
5
Aveam si noi prostii nostri acum au venit si din tara .alcol.droguri fitze basini
31
1
toti prostii au venit la mare si noi trebuie sa i suportam....
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108