REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Laura Cosoi, o graviduță sexy! A atras toate privirile într-o rochie de 50 de lei

Laura Cosoi, o graviduță sexy! A atras toate privirile într-o rochie de 50 de lei

A.F. 16 aprilie 2024 | 00:00 373

Laura Cosoi, una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz-ul autohton, a reușit să întoarcă toate privirile purtând o rochie de doar 50 de lei. Aflată la un eveniment, prezentatoarea emisiunii „Viață de vedetă” a atras atenția cu rochia cu imprimeu floral și buline, astfel că nu puțini au fost cei care au întrebat-o de unde o are și cât a costat. 

Laura Cosoi, o graviduta sexy! A atras toate privirile intr-o rochie de 50 de leiLaura Cosoi, foto: Instagram 

Actrița din „Retreat Vama Veche” și soțul ei, Cosmin Curticăpean se pregătesc să devină părinți pentru a patra oară, avându-le în prezent pe Rita, Vera și Lara. Și cu toate că ei cunosc deja sexul bebelușului care urmează să vină pe lume, și i-au ales și numele, aceștia au decis să-l dezvăluie abia după ce se va naște. 

Laura Cosoi: „Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu?”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au mers în urmă cu o zi la o expoziție găzduită de Ambasada Italiei. Acolo, frumoasa actriță a purtat pentru a doua oară rochia cu imprimeu floral. A fost cumpărată la acest preț redus dintr-un outlet. Fotografiile de pe Instagramul actriței au primit peste 10.000 de aprecieri și comentarii.

Laura Cosoi, o graviduta sexy! A atras toate privirile intr-o rochie de 50 de lei

„Am cumpărat această rochie în urmă cu câteva săptămâni dintr-un outlet și a costat 50 de lei pentru că am prins-o la reducere. Vreau să vă spun că a trecut multă vreme de când am purtat o rochie care să mi se pară atât de feminină… sau poate este starea mea de spirit de acum. La evenimenul de aseară am avut dress code «italian touch» și m-am simțit ca o adevărată napolitană. Îmi mai lipsea coșul cu rufe, nu? (râde)”, a scris Laura Cosoi în mediul online.

Laura Cosoi, o graviduta sexy! A atras toate privirile intr-o rochie de 50 de lei

Actrița a visat numele copilului 

În trecut, Laura Cosoi mărturisea că numele copilului l-a visat acum ani în urmă. Cum a decurs întreaga experiență:

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu”, a povestit Laura Cosoi, conform informațiilor din social media, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
So învețe pe Simonela m**e cum vine copiii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272