REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Laurențiu Ghiță, unul dintre indivizii bănuit că l-a ucis pe Adrian Kreiner, a fost adus în țară

Laurențiu Ghiță, unul dintre indivizii bănuit că l-a ucis pe Adrian Kreiner, a fost adus în țară

Andreea CONDURACHE 31 decembrie 2023 | 00:00 2499

Unul dintre indivizii bănuiți că l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner, din Sibiu, a fost adus vineri noapte în țară, sub escorta poliției și plasat în arest preventiv.

Laurentiu Ghita, unul dintre indivizii banuit ca l-a ucis pe Adrian Kreiner, a fost adus in taraLaurențiu Ghiță a fost adus în țară

"Procedura de extrădare a fost finalizată pentru unul dintre inculpaţii din cazul Kreiner. În cursul zilei de astăzi, inculpatul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu. Judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive dispuse în lipsă şi a mandatului de arestare", a transmis, sâmbătă, Parchetul Sibiu.

Laurențiu Ghiță era dat în urmărire, iar pe numele lui fusese emis în lipsă un mandat de arestare preventivă, în luna noiembrie. Acesta este suspectat de omor calificat și tâlhărie calificată.

Bărbatul a fost prins în Scoția. Un alt suspect - Marian Cristian Minae - a fost găsit în Irlanda de Nord și urmează să fie adus, de asemenea, în țară, conform știrileprotv.ro

Presupusul lider al grupului - Costinel Zuleam - este căutat în continuare. Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă și torturat să spună unde își ține banii. Suspecții au amenințat-o cu pistolul și pe fiica acestuia, care i-a surprins în locuință.

În cele din urmă, au fugit cu mai multe ceasuri în valoare de 200 de mii de euro. Omul de afaceri a murit a doua zi, din cauza rănilor. Singurul aflat după gratii în arest preventiv este Ilie Sitariu, un complice al suspecților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTA ESTE TARA CRIMA CU PREMEDITARE TREBUIE SPANZURAT PRIN EXECUTIE PUBLICA1!
4
0
nu va pati...nimic..nimic...avocatiii vor sustine,ca a fost...mic..n-a stiut..n-a vrut...s-a intamplat...si va lua cu....S U S P E N D A R E..
3
1
conform legislatiei nu se pot da mai mult de 30 de ani ptr orice ar fi facut dar scapa mult mai devreme de regula cu 8 - 10 ani mai devreme oricat de grava e fapta; a fost unul care a impuscat si ucis 6 oameni, a luat 25, a fost eliberat la cerere dupa 23 de ani si acum e o mica vedeta pe net
2
1
Pe viata.Ce faceti Dlor judecatori?Sau vine cu vreo suspendare ca de obicei?
3
0
Orice interlop te poate fura sau ucide pe la spate oricand pentru bani daca ar avea ocazia, niste animale fara mila. Nu trebuie iertati, unde-i prindeti flagrant direct la politie.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407