REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Learciu nu mai este vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Prefectul a semnat ordinul!

Learciu nu mai este vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Prefectul a semnat ordinul!

Replica API 27 octombrie 2018 | 00:36 306

Daniel Learciu nu mai este consilier judeţean ALDE şi nici vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Prefectul judeţului a semnat ordinul de eliberare din funcţie, ca urmare a faptului că ALDE a transmis excuderea din partid a lui Learciu.

Conform surselor noastre din cadrul Prefecturii Constanţa, solicitarea în privinţa lui Learciu datează de mai multă vreme, dar au fost cerute anumite clarificări.

Urmează ca ALDE să transmită CJC propunerea pentru ocuparea postului devenit vacant. Următorul în lista ALDE este Leonard Tănase.

De precizat că, potrivit informaţiilor noastre, Daniel Dumitru Learciu va ataca în instanţă decizia.

Iată ordinul:

Ordinul prefectului județului Constanța a fost emis în temeiul prevederilor Legii 393 /2004, privind statutul aleșilor locali, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora „calitatea de … consilier județean încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei listă a fost ales ” - ALDE în cazul domnului LEARCIU-DUMITRU. Decizia de încetarea a mandatului de consilier județean a avut la bază sesizarea filialei ALDE Constanța transmisă instituției prefectului în luna septembrie a.c.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teparule sa dai bani la oameni inapoi. Ai luat bani cu imprumut si acum nu mai recunosti. Ameniti oameni cu sorta procuroare si cu prietenii judecatori. Le platesti vacantele la procurori si judecatori. Esti plin de datorii. Iei spagi si nu rezolvi nimic promiti functii si posturi. Sa dai banii ba !
0
0
Inalta si luminoasa
1
4
de "intelectual" are !
6
4
La PSD nimic, stroiu nu misca nimic de 2 ani, probabil e prea batran saracul
1
1
Nai sarmanul! Lasa learciule, ca se infiinteaza alt partid satelit a lui psd si te punem acolo. Tubsa ai rabdare! V-an gura de paraziti !
8
3
Mie imi placea pentru ca si Learciu si Horica nu sunt profesionisti ca mine. Doar eu pot conduce CJC asa cum conduc si Prefectura unde si acolo nu este un profesionist. Nea Felixe, chiar imi faci toate jocurile fara subprefecti si fara vicepresedinte. Ma simt ca pestele in apa. Iti multumesc ca i-ai pus pe Tutuianu si pe Jaca
8
0
Adica ce vrei sa spui sa plece si manglitoru sef Palau? Pai iti dai seama cati fini trebuie sa plece din functii publice?
13
0
ALDE a facut ce trebuia! PMP si PSD AVETI CURAJUL SA FACETI ACELASI LUCRU?
7
9
l au dat afara si pe finu , acum a venit rindul lu nasu ..oameni de 'soi' !
10
5
Un dobitoc. Bravo alde ca v-ati trezit. Scapati de machidoni!!!!!
22
9
Armanu nu chiari
13
9
Ma-ta, l-a pus!
9
12
A plecat un arman de al nostru! Pacat! Ne-a bagat multi armani, machidoni cum le spun mucanii, in posturi bune. Multumim boss!
12
5
Cine plm l-a facut vicepresedinte pe cioroiul asta?
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272