REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Lege promulgată de Putin: Orice persoană care primește sprijin din afara Rusiei, considerată 'agent străin'

Lege promulgată de Putin: Orice persoană care primește sprijin din afara Rusiei, considerată 'agent străin'

Replica API 14 iulie 2022 | 00:00 1404

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a promulgat o lege care prevede măsuri mai dure pentru persoanele sau entitățile considerate "agenți străini" de către Rusia, precum și o nouă lege care asimilează dezertarea la înaltă trădare, potrivit The Guardian.

Vladimir Putin

Noul proiect de lege, care va intra în vigoare la 1 decembrie, va extinde definiția "agenților străini" la orice persoană considerată că a căzut "sub influență străină" sau că primește sprijin din străinătate - nu doar bani străini, citează stiripesurse.ro.

Putin a semnat, de asemenea, un proiect de lege care introduce pedepse cu închisoarea de până la șapte ani pentru apelurile de a acționa împotriva securității naționale, precum și o lege care extinde răspunderea penală pentru dezertarea de partea inamicului în timpul luptei la înaltă trădare.

Liderul rus a semnat, de asemenea, o lege care permite guvernului să introducă măsuri economice speciale pentru a sprijini forțele armate ruse în timpul "operațiunilor de combatere a terorismului și a altor operațiuni" în afara țării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e adevarat. Restrictile au fost gandite perfect si sunt extrem de efective. Este o chestie de tip pana le ajunge cu adevarat cutitul la os. Din cate am inteles, facebook si instagram au fost interzise in Rusia de catre Kremlin, printr-o lege care le declara "extremiste". Iar tiktok-ul este al chinezilor, "partenerii lor in crime". Deci nu a fost interzis in Rusia, numai ca le-a creat un "univers paralel" fata de tiktok-ul original. Practic, China a clonat rapid un tiktok "made in China", ca rusii din Kremlin sa-l poata cenzura in mod dictatorial. Ideea cu donatiile este buna si amuzanta.
1
0
Slava rusia si mwe cu kkt tuturor celor ce sustina nato ue
0
1
Incet incet aceasta natie de imbecili revine la nivelul din 1917!
0
0
Rusii sunt restrictionati din toate pozitiile. Ei nu vad si nici nu aud nimic din ceea ce se intampla pe aici. Asta si din cauza sanctiunilor impuse de catre Occident. Nu era mai bine daca nu-i sanctionau? Aveau acces la facebook, la tiktok si la alte aplicatii occidentale si aflau adevarul despre operatiunea lor speciala...Asa, platim noi ca prostii gazele si combustibilii si facem burta mare la altii in timp ce razboiul merge in continuare. Sa vedem ce se va intampla la iarna..Brrrr!!
1
0
De exemplu, imaginati-va ca soldatii ucraineni pornesc un TIKTOK challenge printr-un salut, un dans sau ceva original. Apoi milioane de useri incep sa repete challengeul ala, facand salutul respectiv sau dansul respectiv. Ca intr-un final, userii din Rusia sa fie pacaliti, fara a avea idee despre originea dansului, salutului etc. Iar mai apoi, serviciile rusesti ii vor acuza pe userii rusi ca au cazut sub influenta straina sau ca a au sustinut "nationalistii ucraineni" ori alte acuzatii de genul. Fapt ce ar duce la o revolta in Rusia, contestand autoritatile rusesti.
7
0
Creati un filtru pentru tiktok, care sa fie intr-un final catalogat drept influenta straina de rusi. Creati un subiect, o tema de vlogging pentru youtuberi care sa fie intr-un final catalogat ca factor strain. Ideea este ca, cu cat sunt mai multi rusi acuzati pentru nimicuri d-astea, revolta poporului rus va face in asa fel incat toti rusii de rand sa-si ia inima in dinti si sa iasa in strada cu milioanele la proteste pentru pace, contestand restrictiile dictatoriale, sau sa conteste "actiunile militare" care duc la sanctiuni ce le ia painea de la gura.
5
0
Tiktok-ul e un bun exemplu. Cei care il folositi, creati un challenge anti-razboi, un challenge al pacii. Apoi, cand va deveni atat de cunoscut si de viral, schimbati-l intr-o miscare anti-Putin, anti-razboiul pornit de Rusia. Ca o capcana! Vor fi acuzati apoi toti acei rusi ca au cazut sub influenta straina. Creati o moda vestimentara, un look nou, un machiaj, o coafura care sa devina celebra, "virala", iar apoi transformati-o intr-o miscare anti-Putin sau anti-razboiul pornit de Rusia.Acei rusi care cad in capcana vor fi acuzati ca au cazut sub influenta straina.Societatea rusa se va revolta
5
0
Jucati jocuri video, discutati cu copiii rusi si aratati-le adevarul despre nenorocirile facute de soldatii rusi. Convingeti-i ca daca Putin si acolitii lui vor fi alungati de la conducere, Rusia va intra in NATO, va vinde gazele rusesti catre VEST si va deveni una dintre primele puteri economice ale lumii. Si ca bonus, va avea posibilitatea sa intre ca membru cu drepturi depline in alianta NATO. Conform legii lui Putin, copiii aia vor fi acuzati ca "au cazut sub influenta straina". Creati un curent "viral" care sa-i atraga pe rusi, apoi schimbati-l intr-o miscare anti-Putin. Vor fi acuzati!
5
0
Ok, baieti! Am o idee! Uite, cum facem! Haideti sa incepem sa donam pentru o cauza nobila, iar apoi vom trimite donatii in euro in toate conturile rusilor! Astfel vor fi declarati agenti straini. Opa! Cine a zis ca nu sunt un bun strateg? Nu este asta o modalitate de a porni o revolutie in Rusia si a-i omora pe putinisti cu propria sabie? Cine scoate sabia, de sabie va pieri! Let's do it, boys! The Dissolution of Russia next year. 2023 o sa fie epic! Urmeaza destramarea Rusiei.Multi am asteptat asta o viata intreaga! Nu au cum sa-i aresteze pe toti, milioane de rusi vor protesta in strada! GO!
9
0
Atunci se fie aplicata si in Ucraina la fel. Cine primeste sprijin din partea Rusiei, sa fie declarat agent strain. Nu e aceeasi chestie ce fac separatistii aia, care de fapt sunt teroristi si au luat ostatici civilii ucraineni din teritorile invadate abuziv de catre satanistii rusi, pe care i-au chemat in ajutor ca sa-i "elibereze", sau mai bine zis sa-i deposedeze de bunuri materiale si drepturile fundamentale ale omului? Ca sa nu o mai lungim, Rusia este un stat terorist, iar ce face in prezent in Ucraina se numeste TERORISM! Noi NU avem dreptul sa arestam rusofilii si sa-i bagam in GULAG?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212