REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
14.8° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Lider AUR, arestat preventiv după ce a devastat casa unui pădurar cu drujba

Lider AUR, arestat preventiv după ce a devastat casa unui pădurar cu drujba

Ana Maria LIPAN 27 octombrie 2023 | 14:48 1654

Liderul AUR din localitatea Jupânești, județul Gorj, este acuzat ca ar fi devastat casa pădurarului din localitate cu drujba. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore. Acuzațiile oamenilor legii sunt foarte grave. Bărbatul ar fi intrat cu o drujba și ar fi tăiat ușile și ferestrele unei proprietăți.

Lider AUR, arestat preventiv dupa ce a devastat casa unui padurar cu drujba

Ar fi intrat în baza unui contract de prestări servicii cu o persoană care nu ar fi avut calitatea de proprietar, potrivit presei locale, citată de realitatea.net. La rândul lor, anchetatorii susțin că incidentul ar fi avut loc în urma unui conflict mai vechi. Potrivit acestora, atât asupra unui alt bărbat cât și asupra soției acestuia din urmă ar fi fost lansate amenințări.

Polițiștii l-au reținut pe politician pentru 24 de ore. Acuzațiile sunt foarte grave: violare de domiciliu, amenințare, lovire și alte violențe potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Mai Popescule tu ala care spui ca votezi AUR pentru ca te-ai saturat de scarbele de la PSD si PNL,pai in AUR sunt cei mai fripturisti politicieni din Romania,aia care nu gandesc ci se orienteaza dupa directia mirosului de friptura si astia nu sunt doar din PSD sau PNL ci de peste tot nu conteaza ca au mai facut politica sau nu.
1
0
Viol...Drujba...Videochat...Simion...nasii ,baietii si baietii care se "plac" cu baietii...partid satelit al "g o l a n i l o r cu gulere albe" care incearca metoda "La timpuri noi tot noi" si nu le merge.O sa puna botu publicul O TV si altii care inca mai cred in "alegeri libere" ." Iluzia libertatii " reprezinta realitatea pe care o traiti in prezent. O lume de incompetenti care incepe la Washington DC cu un senil pedo ,cu o familie degenrata de pedos datoare vanduta la alte fam printre care si aia care il sponsoriza pe Napoleon si care tot sponsorizeaza lua i-ar ala de se inchina la el.
2
0
poprscule ,voteaza cu ...cercul si vei scapa de ...psd, pnl, de toti si toate!
1
0
Cu ultima ordonanta, trebuie data o invatatura scarbelor de politicieni din PSD si PNL, care traiesc intr-o alta "bula" decat cea a celor care traiesc in realitatea de zi cu zi! URASC sa zic asta, nu sunt de acord sub nicio forma cu politica celor de la AUR, DAR pe ei ii voi VOTA!
0
5
Oricum nu votam AUR ci Noua Dreaptă, adevărații naționaliști ...
2
2
Ai gresit adresa,prietena.la parlament cand o sa ajungi sa tai ceva cu drujba?
0
2
Numai p******e la haur
7
2
Elita AUR, borfași de prima mana. Stai și te întrebi, ca orice om cu capul pe umeri, care este legătură dintre acești borfași, în frunte cu liderul suprem Simion, și acei profesori universitari?, diametral opuși. Tot banul își spune cavantul
16
6
Votam aur
7
12
votati aur! cu astia nu va veti plictisi!
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407