REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Lițoiu, teroarea din Faleză Nord, a fost condamnat

Lițoiu, teroarea din Faleză Nord, a fost condamnat

Victor ROTARU 13 aprilie 2024 | 00:00 3436

Locuitorii cartierului Faleză Nord pot sta în sfârșit liniștiți, întrucât individul care ani la rând le-a creat probleme a fost condamnat, fiind trimis la Palazu Mare. Replica a semnalat în mai multe rânduri grozăviile prin care treceau locuitorii din Faleză Nord, acesta fiind surprins în timp ce-și făcea nevoile pe stradă, sau chiar mai rău, fiindu-le frică să iasă pe stradă, bărbatul umblând înarmat cu un topor. Cristian Lițoiu, căci despre el este vorba, a primit zeci de amenzi, însă fără să pățească mare lucru... până acum, acesta fiind condamnat la 3 ani de închisoare.

Litoiu, teroarea din Faleza Nord, a fost condamnatCristian Lițoiu

Totul s-a întâmplat pe 29 octombrie 2023, în jurul orelor 00:20, atunci când Lițoiu a distrus prin incendiere, în două zone diferite, patru pubele din plastic, toate în cartierul Faleză Nord, incendiile punând în pericol și alte bunuri sau persoane, fiind necesară intervenția pompierilor pentru stingerea incendiilor și având în vedere proximitatea față de clădiri și autovehicule.

Un martor a declarat faptul că, la data de 29 octombrie 2023, în jurul orelor 00:15, în timp ce își parca autoturismul vizavi de pubele, a observat din direcția acestora o lumină puternică. În momentul în care s-a apropiat pentru a vedea despre ce este vorba, lângă pubele a văzut un bărbat pe care îl cunoaște din cartier, de când s-a mutat de aproximativ 10 ani, care mai făcea unele probleme în cartier, fiind mai mereu beat. Martorul a încercat să stingă cu extinctorul auto și cu apă incendiul pentru a nu se extinde spre centrala care se află în spatele pubelelor. Ulterior la fața locului s-au prezentat două echipaje de poliție și unul de pompieri.

Martorul precizează faptul că flacăra ce emana de la pubelele incendiate avea o înălțime de aproximativ 2 metri, iar în apropierea pubelelor se aflau mai multe autoturisme, o centrală, prevăzută cu mai multe conducte de gaz, precum și un copac, care era cel mai aproape de focar, respectiv la aproximativ 2 metri distanță față de pubelele incendiate. La sosirea pompierilor, focul se manifesta cu intensitate mare, iar pubelele deja se topiseră în intervalul de aproximativ 10 – 15 minute de la apelul efectuat de către martor până la sosirea la fața locului a pompierilor.

Litoiu, teroarea din Faleza Nord, a fost condamnatCristian Lițoiu

Fiind audiat în calitate de suspect, Cristian Lițoiu a declarata că de aproximativ două – trei zile, deoarece este supărat că nu are o casă unde să locuiască și nu are un serviciu care să-i asigure traiul zilnic, s-a apucat să consume băuturi alcoolice. Același lucru s-a întâmplat și în noaptea de 29 octombrie 2023, când a consumat alcool fără limită, fiind supărat că nu mâncase nimic și niciun locatar din zonă nu a dorit să-i dea de mâncare, iar cu o brichetă pe care o avea asupra sa, s-a dus la o ghenă de gunoi din parcarea din spatele blocului unde au locuit părinții săi și, din cauza faptului că nu a găsit nimic de mâncare, a luat niște cartoane dintr-o pubelă galbenă și le-a dat foc cu bricheta respectivă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Cristian Lițoiu la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. De asemenea, magistrații au dispus obligarea la tratament medical a inculpatului Cristian Lițoiu, într-o unitate sanitară de specialitate până la însănătoșire sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii, dispoziția este executorie. Sentința nu este definitivă.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si atunci ce cauta pe strada azi? s a vindecat?
3
0
“UN FOST LOCATAR” Care morți matii e traficant de droguri bagami-as p**a-n ma-ta și rasa matii …??
1
2
Victor, ff misto articolu, ff tare! Sper sa dea Lițoi peste tine intr-o noapte, doar sa te ia in brate si sa te pupe! Stii ce zic??
6
0
Dar pe traficantul ăla de droguri de frate-su l-au lăsat în pace, că ăla nu e periculos, nu?
4
1
Pacat si facea o felatie atiiit de ok.Era fenomenal.
3
0
Trebuia lăsat liber. Să fie închiși macedo-armânlii care au parazitat faleză nord.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272