REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Locul de JOACĂ din POARTA 6, REABILITAT în BĂTAIE de JOC

Locul de JOACĂ din POARTA 6, REABILITAT în BĂTAIE de JOC

Replica API 26 august 2020 | 11:18 2748

Parcurile sunt inima orașului în care trăim, ele pompează zilnic oxigen. Cu toate acestea, Constanța stă foarte prost la capitolul investiții în spațiile verzi. Locuitorii de la malul mării sunt intrigați de modul în care primăria gestionează această problemă sau, mai bine zis, de cum este trecută cu vederea. Clădiri țanțoșe se ridică zilnic pe locurile în care ar fi trebuit să domnească parcuri generoase. Primarul municipiului Constanța însă, se laudă cu parcurile europene pe care le-a realizat în centrul oraşului, în timp ce la periferie, acestea sunt un real pericol pentru copii.

Nu este un secret faptul că oraşul Constanţa duce mare lipsă de parcuri. Dar nici cele pe care le are, puţine şi mici, nu sunt preţuite suficient. Totodată, cartierul Poarta6 din municipiul Constanța a fost uitat total de autoritățile constănțene. Cele două parcuri, degradate și pline de câini sunt singurele locuri unde cetățenii pot ieși cu cei mici însă și acestea lasă total de dorit. Cetățenii sunt supărați pe neglijența și ignoranța ce le-o oderă autoritatea locală.La locul de joacă de pe strada Brizei, autorităţile au uitat să toarne covor asfaltic, astfel că nu de puţine ori copiii se rănesc în pietrişul de pe jos.

„ Făgădău se laudă peste tot că a făcut parcuri moderne, parcuri europene însă se pare că de zona asta nu a auzit. Este inadmisibil să pui niște pietriș într-un loc de joacă (dacă îi poți spune așa) și să zici că e ok… copiii mei vin acasă aproape zilnic juliți din pricina pietrișului. Așa ceva nu se poate” a declarat o constănțeancă, legat de parcul de pe strada Brizei.

În Parcul Poarta 6, jale totală

În afară de „parcul mic” mai este și Parcul Poarta 6, unde și aici este „amenajat” un loc de joacă pentru cei mici, însă, ce să vezi, pe lângă pământul ars de soare și buruienile ce cresc în voie, băncile și toboganele au fost date cu ulei pentru a nu se mai așeza nimeni pe ele. Unii oameni din zonă spun că e posibil să le fi dat cineva care are ceva împotriva tinerilor care se adună seara în acea zonă însă… dacă nici în parcuri nu mai au voie tinerii, ce ar trebui să facă? Reprezentanţii primăriei au declarat că urmează, în perioada următoare, să se toarne covorul asfaltic. Sperăm, înainte de alegeri...

Primăria va curăța după cei… deranjați

Reprezentanții Primăriei Constanța au declarat pentru Replica faptul că le-a fost sesizat faptul că băncile din parcul Poarta 6 au fost date cu ulei și că vor fi luate măsuri de urgență.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parinti idioti. Cum plm sa reclami ca s-a julit copilu cand se juca. Unde plm ati trait fir-ati ai draq de generatie de fatalai reclamagii
0
0
Unde aveti voi asa banci in parcurile din Poarta 6? Unde aveti voi montate banci noi in parcurile alea doua? Si ala nu e loc de joaca de pe nicio Brizei ! Mizerii de jurnalisti ce sunteti. Cati bani ai luat sa publici asa minciuni? P.S.: numai niste prostani cu OPEL puteau scrie asa minciuni.
0
0
s-au ranit oracii. cand tipa cat i tine gura nu ii mai doare nimic. Fire-ati ai dreaq de zdrente de femei care fatati ca iepele si ii tineti pe strada la orele de odihna ale oamenilor normali la cap.
1
0
dar cat a costat?
2
0
in tomis nord parcurile sunt acoperite cu pluta astfel ca animalele nu mai scarma sau se rahatesc in nisip,la poarta sixtina e tot nisip
0
1
parcurile publice sunt inchise... deci este interzis intrarea.. nu s-a terminate reabilitarea
2
0
Nu contest ca nu a turnat nimeni asfalt, dar sa dai vina ca s-a julit copilul prntru ca era pietris si nu era asfalt....... oricum se julea.
4
2
in vremuri de mult apuse, toti copiii aveam julituri la coate si genunchi. nu se plangea nimeni, nici copii, nici parinti, mergeam mai departe cu joaca. astia cum cad, pac, la rasboiu, poate ies ceva bani din santaj.
8
3
Ce parcuri europene!!! In Faleza Nord de 3 luni de zile se chinuie o firma de casa sa reabiliteze parcul!!! E vorba de parcul de pe strada Dragoslavele, e santier de la inceputul verii si inca va mai dura. O debandada totala, bancile vechi sunt carate de tineri prin boscheti unde stau la dos si consuma alcool. Nu se preocupa nimeni sa le adune, se aduc alte banci noi, cele vechi nu ii mai intereseaza, bani publici aruncati in vant cum se spune. Va mai aduceti aminte constanteni cati bani s-au drenat catre firma de paza Compress Holding, cu paznicii care dormeau si taiau frunze la caini prin pa
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614