REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Lovitură dură pentru PNL: este acuzat de fraudă fiscală

Lovitură dură pentru PNL: este acuzat de fraudă fiscală

Replica API 26 iulie 2018 | 02:37 483

Ludovic Orban

Lovitură dură pentru cel mai mare partid de opoziție. Formațiunea politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban, este acuzată de fraudă fiscală, iar USR are dosar la Parchet pentru alegerile locale cu posibilă extindere pentru alegerile parlamentare.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat că PNL a facturat de mai multe ori acelaşi serviciu şi că a sesizat Direcţia Generală Antifraudă în acest caz.

În schimb, cei de la USR sunt acuzaţi printre altele de finanţare ilegală. Membrii AEP susțin că au facut plângere la Parchet și au fost anunțați ca s-a deschis dosarul penal 50/P/2018.

Precizările AEP vin după ce acum două săptămâni președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a trimis o interpelare către Autoritatea Electorală Permanentă, șeful PSD-iștilor dorind să știe ce măsuri a luat instituția în legătură cu suspiciunile ce planează de cel puțin un an și jumătate asupra finanțării campaniilor legislativef ale PNL și USR.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma-ta a supt pula la filipinezi , s-a futut cu arabii si a ratat avortul ! din cauza km prea mare nimeni nu a riscat avortul....si ai aparut tu , un multinational basit ! cacat mananci tu de foame , saracule !
3
0
Pt.pesedistii jegosi : Sa va iau fetzele-n pula si sa va dau muie !!! La toti pesedeii dar mai ales muistului mishu ! Cu cacat mult !!!
2
1
sa o bagi in azil pe mata si pe tactu la cimitir, javra penelista.
4
3
Mai nea Madolina voi va puteti inchipui cat a furat Parlamentarul vostru PNL de C-ta,Boroianu Robert Aurel super expert Prof,Dr,Dr in fraude si ingineriin finaciare timp10 ani sa sponzorizeze la voi la partid si la PSD sa fraeresaca Politia si Jistitia cu documentatie falsa si voi cu toti sal aparati si protejati si dati cu prostela la lume numai pun Parchet general,DNA,DIICOT,CSM,MAI,IGPR in frunte cu Zeitele Prc Adina Florea, Puiu Zarafina si gasca lor si le au dat prostela la toti cu avocati smecheri pe care iau aparat cu relati,influenta descurcareti si voi va faceti la partid ca nu auzi
5
0
@ptr 1 si de ce as vota cu PNL usr ciolanis,ciolos da -mi un motiv macar !.Sa vad unii in parlament care daca nu au argumente stau cu hartiute la protest ,dorm in parlament, sunt slinosi mitocani ,cu limbaj suburban,nu stiu decat hotii ,ciuma rosie,atac la persoana, ce opozitie fac astia pe care ii crezi alternativa ? M-am saturat de scandal, de zbierete gen hotii, penalii,ciuma rosie ,de m.e PSD sau opozantilor,de procurori corupti,de judecatori ce fac politica ,macar va fi liniste, ceva ordine in societate asta este, democratia nu prieste romanilor
9
3
se vede ca esti puturos si rau de gura.
9
3
Ne indreptam catre dictatura. Eliminarea celorlalte partide inseamna dictatura. Inseamna un singur partid si un singur dictator. Copiii si nepotii vostri va multumesc? Copiii ar trebui sa va bage in azile de cum iesiti la pensie, caci sunteti un adevarat pericol. Ati reusit sa distrugeti tot cu votul vostru
6
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272