REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

LUCRĂRI pe mai multe străzi din Constanța: TROTUARE ȘI PARCĂRI!

LUCRĂRI pe mai multe străzi din Constanța: TROTUARE ȘI PARCĂRI!

Replica API 9 iulie 2019 | 01:28 567

În această săptămână, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă asfaltarea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Străjerului și strada Frunzelor, pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Patriei.

Concomitent, se va reabilita carosabilul pe strada I.L. Caragiale, între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Theodor Burada, strada I.G. Duca, între strada Țepeș Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu și intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.G. Duca.

De asemenea, vor continua amenajarea parcărilor din strada Unirii – bl U6 și strada Oborului și lucrările la parapetele locului de joacă de pe aleea Lupeni.

Tot în această săptămână, se efectuează marcaje rutiere în stațiile de autobuz și taxi și se montează stâpișori pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum sa le faca si cu plata pe ora ca sa am loc liber garantat de fiecare data cand trec pe acolo
4
0
Si rablele de pe strada Oborului? Nu se poate merge pe trotuar, nici nu exista. Ateliere de reparat rable trebuie sa fie in centrul orasului?
0
1
nu demolati garajele de la Trocadero , in spatele blocurilor LE 33 , LE 34 , si LE 37 ? DE CE nu le demolati , ale cui sunt ? ori e lege , ori e numai pt prosti ?
4
0
Borduri proaste ,retete de asfalt si ciment slabe si iarba este bagata sub asfalt.Undeva trebuie sa se spele niste bani.
5
1
Marcajele se fac tot cu vopsea care se duce dupa o luna?
4
1
Cu vopsitul locurilor de parcare pe diagonala adica cum se parca inainte incapeau mai multe masini.Iar tarusii sa si-i bage undeva figura de ginere mort!
6
6
Pe strada i.l.caragie, desi s-a reabilitat si s-au refacut marcajele, s-au gasit unii destepti sa parcheze la fel ca inainte, in spic, nicidecum in paralel cu trotuarul conform noilor marcaje. Poate politia locala nu mai inchide ochii la aceste lucruri. La fel de haotic se parcheaza si la academia navala cu tot felul de amenajari ilegale pe domeniul public care sa blocheze-rezerve locurile de parcare
5
1
stalpisori stalpisori stalpisor sa ti dea Dze,,,,,,,,dincolo
7
6
In iulie-augst vine masina de la Google Maps! Trebuie sa arate orasul spirt
8
1
ne-ai distrus parcarile Fagaboule, pentru cativa bosorogi comunisti asistati care au facut plangere, acum parcam la 500m de bloc. si cu zecile de garaje nedemolate din zone care ocupa mii de metrii cum ramane?
13
6
Hai sariti pe anna voi astia cu inima buna pentru ca s-a luat de caini vagabonzi,si gogu are dreptate cand spune ca astia lucreaza la fel ca uni oameni care iarna in loc sa curete in fata societati pe care o au pun un afis pe care scrie "atentie polei".
1
5
pe str.MIHAI EMINESCU PE PARTEA MARII SPRE STR EROILOR NU SE FACE TROTUAR ? DOMNULE PRIMAR LUATI MASURI SI STARPITI IERBURILE PLINE DE GUNOAIE SI CANII VAGABONZI...CE DUMNEZEU E ZONA DE LITORAL....V-AR PLACE DACA ATI STA ACOLO ? CRED CA NU
13
1
adica daca au tras niste dungi cu vopsea pe asfalt au facut locuri de parcare? traficul tot de kkt va fi in zona
18
4
multumim primariei pentru noile locuri de parcare facute cu drag
1
22

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108