REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ludovic Orban, în Parlament: Nu vom crește taxe și impozite în 2021

Ludovic Orban, în Parlament: Nu vom crește taxe și impozite în 2021

Replica API 10 noiembrie 2020 | 23:55 1391

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, în plenul Camerei Deputaților, unde a fost invitat la „Ora premierului” să dea explicații cu privire la bugetul de stat pe anul viitor, că în construcția bugetară pentru 2021 nu se prevăd creșteri de taxe sau impozite. De asemenea, nu se va tăia niciun leu de la pensii și ajutoarele sociale aflate acum în plată.

Ludovic Orban

„Vă mărturisesc că munca noastră este îngreunată de faptul că din păcate foarte multe legi adoptate de Parlament au generat cheltuieli suplimentare fără resursele financiare care să susțină aceste cheltuieli. Este foarte greu, mai ales într-un an de criză economică și coronavirus, să se adopte noi și noi acte normative fără să existe niciun fel de baza în veniturile bugetului.

Ce pot să va spun este că în construcția bugetară pe care pregătim nu vom crește taxele și impozitele. De asemenea, trebuie să ținem cont de cheltuielile prevăzute și vom asigura banii necesari pentru a susține creșterea pensiilor adoptată prin OUG (creșterea de 14%), de asemenea pentru a face față cheltuielilor de personal și cheltuielilor sociale.

Va rog să țineți cont de un lucru extrem de important. România, pentru dezvoltare economică și revenire rapidă din criză, are nevoie de investiții publice”, a declarat Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minti bufonule !
2
0
Dar salariile si pensiile le veti ajusta bine de tot
2
0
Asta ar fi in stare sa promita ca o da si pe nevasta sa la o posta nu mai sa castige alegerile si sa il lase iohanis prim ministru in continuare. Care, oricum iohanis ii da la muie dupa alegeri.
3
0
face promisiuni fara acoperire.ba eu cred ca mai abitir vor cauta sa smulga orice banutz public pentru cohortele de lefegii bugetari si pensionari speciali.Luand in considerare ca foarte multi romani si-au pierdut joburile din europa si-au revenit acasa miliardele alea de euro care veneau in ro au disparut ca prin farmec.Vom avea dubla criza financiara si sociala si sanatatea praf.O sa mai discutam prin primavara cum ramane cu taxele,cand tu ai in program sa majorezi pensiile si salariile bugetarilor de lux sa vedem de unde gasesti malaiul necesar.sa fim prudenti sa economisim ca va fi nasol.
1
2
Ruceti impozitele exagerate pe salarii.Zeci de mii pleaca afara pentru ca avem impozite foarte mari si salarii foarte mici.In ce tara din UE mai au venituri atat de mici.Zeci de taxe si un amarat de salariu minim pe economie majaoritatea romanilor. De mancat macam scoarta de copac.De asta suntem sanatosi si murim pe capete... de bunastarea pe care o avem,de boli cronice netratate.Statul nu protejeaza populatia tarii.Daca ne protejau faceau asta vara mai multe locuri in spitale, deschideau spitalele inchise.Grija lor banii sunt banii UE si gestionarea banilor pentru afacerile lor cu teste PCR.
4
0
dar tot o sa votez contra voastra
5
0
Asa sa fie, dar nu uita ca noi cei care v-am votat vrem sa fie anulate toate pensiile speciale si nesimtite din Romania.
3
2
Balalaica jura-te ca tiganii,zi sa mori tu!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212