REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiaşi partid din septembrie 1990

Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiaşi partid din septembrie 1990

Replica API 22 august 2020 | 00:00 1160

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timişoara, că nu este de acord cu traseismul politic şi a cerut presei să trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL.

Ludovic Orban

"Nu sunt de acord cu traseismulpolitic. Eu sunt membru al aceluiaşi partid politic în care m-am înscris din septembrie 1990. Avem o decizie a Biroului Politic Naţional privitor la cooptarea de primari. Sunt decizii care au fost luate, acum nu mai poţi întoarce lucrurile. Dar chiar mă deranjează când văd că se arată cu degetul doar în direcţia PNL. Vă rog să urmăriţi candidaturile tuturor formaţiunilor politice şi veţi vedea că toate acestea au luat candidaţi de la alte partide politice, nu numai PSD, ci şi altele au luat membri ai PNL cu sutele, candidând pe listele lor. Sunt împotriva traseismului politic şi sunt convins că mass-media trebuie să prezinte traseismul politic, dar în mod obiectiv, privitor la toate formaţiunile politice", a răspuns Ludovic Orban unei întrebări a presei, scrie Agerpres.

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, şantierul centurii de sud a Timişoarei, care va face legătura cu Serbia şi a discutat cu lideri locali din domeniul Sănătăţii, în contextul pandemiei COVID-19.

De asemenea, în prezenţa premierului au fost semnate două contracte ale municipalităţii pentru dotarea a două centre sociale din Timişoara în actualul context pandemic, precum şi proiectul "Creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti multi politicieni vechi la fel ca si traseismul politic dar nu am vazut o propunere de lege prin care cei care pleaca de la un partid sa plece fara scaunul de senator sau deputat.Fiecare politician are libertatea sa se reorienteze la ce partid doreste dar fara sa ia cu el beneficiile avute la partidul pe care-l paraseste.In acest mod s-au format alte partide de ex. ProRomania care au ajuns in Parlament comparativ cu partide care o iau de la zero!!Trebuie sa dam legi echilibrate si valabile tuturor politicienilor daca dorim sa scoatem Romania din impas!
2
0
Tu si ma-ta sunteti niste traseisti punct.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272