REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MĂCEL! AŞA SUNT UCIŞI PORCII DECLARAŢI BOLNAVI?!? IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

MĂCEL! AŞA SUNT UCIŞI PORCII DECLARAŢI BOLNAVI?!? IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL!

Replica API 2 august 2018 | 00:16 2510

Judeţul Constanţa se confruntă cu un nou focar declarat de pestă porcină africană, prin urmare au început eutanasierile în masă!

“La nivelul județului Constanța a fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor, unde a fost adoptat planul de măsuri privind controlul, combaterea şi eradicarea bolii și adoptarea zonelor de restricții. Au fost stabilite zonele de restricții sanitare veterinare, în jurul gospodăriei afectate, respectiv o zonă de protecție cu o rază de 3 km și o zonă de supraveghere cu rază de 10 km", au transmis autorităţile.

Începând de marţi, la Dulceşti s-au deplasat echipaje ale DSV şi a început eutanasierea porcilor. Acţiunea a continuat şi miercuri, sub privirile deznădăjduite ale oamenilor: "Ne omorâţi porcii pe care îi creşteam să îi avem de Crăciun!", a spus un cetăţean, cu ochii în lacrimi.

Aproape de miezul nopţii, un crescător de porci din Dulceşti (comuna 23 August) ne-a transmis şi imagini video, susţinând că acesta este modul în care autorităţile (DSV) ucid porcii: „Priviţi dacă aceştia sunt porci bolnavi. E măcel aici”. Conform acestuia, porcii sunt împuşcaţi în cap şi lăsaţi să moară în chinuri! Ulterior, susţine bărbatul, porcii sunt îngropaţi la marginea satului, în 3 gropi comune, în care se pun mai multe straturi de var şi pământ peste. "Nu se incinerează, pentru că spun că e pericol să se împrăştie microbul", mai relatează crescătorul de porci.

VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Porcii sunt ucisi degeaba. Nu exista nicio pesta. E doar o inventie politica, prilej de importuri, redistribuirea puterii economice in randul producatorilor, legi ce se vor da astfel incat oamenii simpli sa nu mai aiba dreptul de a creste animale. Ceea ce se intampla este o crima la adresa animalelor si un atac la siguranta alimentara a oamenilor.
0
0
Vorbesti in necunostinta de cauza!
2
1
va place ce ati facut?vine timpul cand fiecare va trebui sa plateasca dupa faptele sale, atunci o sa vedeti.
3
0
De ce mai intai nu se iau probe, se analizeaza si apoi se asomeaza porcii daca sunt bolnavi? Pentru ca "pesta porcina" vine de la UE, trebuie sa-si importe mizeriile lor prin distrugerea resurselor noastre. Toate astea sigur nu s-ar intampla daca nu am avea la "ciolan" tradatorii de neam din 90 pana azi. Saraca tara bogata...suntem sclavi dar cu resurse exploatate de altii.
3
0
Dar la ferma lu Dragnea de la Teleorman n-a ajuns? Niciun om de bine sa duca si acolo boala?
7
0
nu stiu daca v ati dat seama pana acum... dar pesta porcina a fost plasata ... isi face treaba dragnea cu crescatoria
7
0
Ordine in general se face cu vorba frumoasa si mintea nu cu tipatul, urlatul si injuratul
6
0
Uitati-va cum isi bat joc de animale si de munca omului,mai acum cateva luni sugerau tot ei ca suntem o tara de barbarii ca nu asa se taie porcul de ignat.trebuie asomat trebuie nu stiu ce.dar ei ce fac???macel rusine sa le fie
6
0
Degeaba sunteti cocosi virtual si miei in realitate . Hai cu mic cu mare pe data de 10 la Bucuresti .. Hai sa terminam cu zdrentele astea nenorocite .
19
0
Ce nenorociti sunteti. Voi sunteti niste animale bolnave la cap, nu porcii aia. Asa se chinuie niste porci? Voi nu aveti deloc suflet bolnavilor jegosi. Ce m-as bucura sa vedeti toate comentariile astea. Imputitilor.
19
1
Poate tu oi fi de cacat!! Du-te-n pastele mamicutei tale de zdreanta oligofrena!! Nu iti permit sa sudui un popor intreg si implicit pe mine! Calca-te-ar trenul!!!
20
5
Traiasca oile ca porcii i-am terminat
9
4
Eu zic s-o inchidem,ca si asa nu mai merge,si nici nu ne mai suportam unii pe altii.La Romania ma refeream...
5
1
Bolnavi sunt,porci dela parlament!jeguri pe mate
12
0
NISTE NENOROCITI! V AS TAIA CAPUL SI VI L AS ATARNA IN POARTA! SINGURII BOLNAVI SUNTETI VOI, UN CACAT DE MINISTER, UN CACAT DE POPOR, ROMANIA
26
6
Pnll ul e de vina
13
3
Rusine rusine sa va fie ati distrus taraaaaa nenorocitilorrrrr ati distrus fabrici uzine padurile acum animalele ne vindeti tara pe un leuuuu jegosilor unde o sa se ajunga in felu asta ????va bateti joc de neamul romanesc Are grije Dumnezeu de voi stati linistiti.in loc sa fim uniti sa tinem de bunul nostru noi il distrugem ??scarbelorrrrr luati mancarea din gura copiilor rusineee scarbe ordinareeeee faceti analize si porma omorati animalele nenorocitilor nu mai am cuvinte mai lipseste sa ne aruncati cate o bomba in fiecare curte si gata vati terminat treaba scarbelorrrr
22
0
jupuiti si caini ,,sunt turbaty.
27
4
criminali in serie oameni muncesc pt a avea de craciun mancare si voi asa procedati de ce nu vii taiati pe ai vostri rusine sa va fie si Dumnezeu sa va ierte
15
2
Nu e la Romeo, este la varul lui, unde au nimicit 20 de porci. Dar si la Romeo au procedat la fel, cu 100 de animale.
16
1
muie psd! muie psd!
19
8
Nu sunt ipocrit, imi placea carnea de porc dar totul are o limita si o decenta! Din pacate, omul in general, este cea mai scarboasa si nenorocita specie de pe pamant!
29
2
va doare sa ii vedeti cum sunt maltratati, dar cand stati cu friptura in farfurie uitati de ei. Exista viata si fara carne.
12
15
Asta e planu' lor pentru depopulare vor sa ne aduca de la 6 miliarde la 500 de milioane si cum poti incepe asa ceva?inventand boli la animale si nu numai,otravind legumele si fructele si inlocuirea lor cu GMO's.Le merge diversiune ca ei omoara palestiniei in fiecare zi si restu' de adormiti se bucura la un meci de fotbal aranjat ca toate sporturile.Un circ mondial din care trebuie sa iesim invingatori.SPUNE NU DEMOCRATIEI REPREZENTATIVE!!! NU ARE CINE SA NE REPREZINTE DECAT NOI PE NOI ISINE PRINTR O DEMOCRATIE PARTICIPATIVA POPORUL SA VOTEZELE LEGILE NU PARLAMENTUL.Parlamentul doar sa le prop.
19
4
pare a f-i la ferma lui Romeo, este o bataie de joc.
16
0
Omule, mare dreptate ai avut in ce ai scris mai jos.
10
3
cand idiotii se radica in slavi un tampit cu nu stiu ce numere de inmatriculare, cei din spatele lor isi vad linistiti de sabotarea tarii, dupa aviara, vaca nebuna si pesta porcina ce mai urmeaza?
19
0
Toata bataia de joc si macelul pe capul copiilor vostrii si a generatiilor viitoare !Ati foat manipulati si programati de UE Nato Sua sa fiti niste sclavi in propriul stat !O sa vi se ia si chilotii din cur si o sa va dea drumul pe Dunare ca sa va treziti poate atunci!Popor de lasi ordinari!
29
3
Gheba ala de la dsv e un frustrat , impotent intelectual, trompeta celui care isi pierde scaunul cat de curand, ala care fuge de presa ca de draq, dar de ce iti e frica de aia nu scapi porumbelule
24
4
asa va trebuie daca nu esiti an strada si doar tipati din spatele calculatoarelor !!!! legea spune sa se faca carantina daca se descopera focar sa se faca analize !!! antai omorati mistreti si dupa intrati an gospodaria omului dar romanul nu mai e cel care a fost
23
1
COMENZILE DE LA U.E SUNT CLARE...DUPA AVIARA VINE PORCINA.ALTFEL DACA NU EXECUT ORDINELE LUI MERKEL NU MAI PUP INCA UN MADAT DE 5 ANI SA FREC PULA PE NAVETA DE LA SIBIU LA BUCURESTI SI RETUR PLUS PLIMBARI IN TENERIFE,MALDIVE SI ALTE STATIUNI EXOTICE.PROSTIMEA ROMANA SA O VAD IN SAPA DE LEMN MURITORI DE FOAME.VREAU SI PARTIDUL MAU !.
30
13
nenorocitii ii omoara in chinuri. Porcii sunt animale inteligente. Le e frica, ii doare, aginizeaza. ce javre ticaloase de oameni sunt incalcate articole de lege de protectia animalelor. nenorocitii dracu
38
6
Dar va sugerez sa vedeti teoria conspiratiei musulmanilor din europa, cica tarile fac lobby unde sunt tari crestine care mananca porc, ca sa elimine porcii si sa poate veni si musulmanii aia linistiti ! cica asa sta treaba
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102