REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Macron, atacat cu roșii în timpul primei sale ieșiri după victorie. Video

Macron, atacat cu roșii în timpul primei sale ieșiri după victorie. Video

Replica API 29 aprilie 2022 | 20:02 501

Emmanuel Macron a promis să unească Franța după victoria sa decisivă în alegeri în fața lui Marine Le Pen, dar se pare că nu toți alegătorii sunt dispuși să îl îmbrățișeze pe președintele reales. Aflat la o plimbare în Cergy, la periferia Parisului, Macron a fost lovit cu roșii. Din fericire pentru Macron, legumele nu și-au atins ținta.

Emmanuel Macron

Echipa de gărzi de corp a lui Macron a reacționat imediat, reușind să îl protejeze cu o umbrelă. Vizita - care a fost gândită cu scopul de a se reconcilia cu cetățenii care locuiesc într-un cartier muncitoresc din capitală - a fost rapid scurtată, informează spectator.co.uk, citat de stiripesurse.ro.

Aceasta nu este prima dată când Macron a fost vizat de protestatari în timp ce încerca să se întâlnească cu publicul. În octombrie anul trecut, în timpul unei deplasări la Lyon, în direcția lui Macron a fost aruncat cu un ou. Cu câteva luni înainte, președintele francez a fost pălmuit de un protestatar, care a fost ulterior reținut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, pentru ca e democratie si este normal sa ai alta parere, atata timp cat nu incalci legea. E normal sa existe si cativa gica contra, pentru ca asta e frumusetea democratiei, a libertatii, a liberului arbitru lasat de Dumnezeu. Normal ca sunt impotriva manifestarilor de genul, dar ce s-ar fi intamplat in Rusia? Stirea era despre cum a cazut in mod accidental... de la fereastra, acel aruncator olimpic de rosii? Nu decidem noi cine traieste si cine nu, nu suntem noi Dumnezeu. De ce rusii se dau dumnezei? E blasfemie! Trebuie sa intelegeti asta. Nu va mai lasati pacaliti! Rusia e casa raului.
3
0
... anul trecut la un miting ! Gerontofilul este obisnuit cu luatul in freza !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272