REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Mai MULTE STRĂZI din Constanța devin cu SENS UNIC

Mai MULTE STRĂZI din Constanța devin cu SENS UNIC

Replica API 30 iulie 2020 | 13:21 4030

Noi străzi cu străzi cu sens unic vor fi implementate de duminică, 2 august, ăn municipiul Constanța. Mai exact, se va resistematiza traficul rutier pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca. Totodată, au fost modificate și traseele autobuzelor CT BUS.

Nebunie totală într-un alt cartier din Constanța. După ce cartierele Coiciu și Inel I au fost împânzite cu sensuri unice, pentru a ‘fluidiza’ traficul, iată că a venit acum rândul și câtorva străzi din Centru, al municipiului. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, implementează noi măsuri de îmbunătățire a mobilității urbane pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Se modifică sensul de circulație pe 7 străzi

Astfel, începând de duminică, se modifică regimul de circulație pe 7 străzi din municipiu, astfel: strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia; pe strada Călugăreni se schimbă sensul de mers, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu; pe strada Țepeș Vodă se modifică sensul de circulație, se va circula dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca; pe strada Tudor Vladimirescu, regimul de sens unic va fi instituit dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia; strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca; pe strada Dimitrie Bolintineanu se va circula dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia; pe strada Dacia se instituie sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Atenție! Se modifică și traseele autobuzelor!

De asemenea, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101, astfel: traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand; traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca - bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G .Duca.

O nouă stație de autobuz

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

Ce spune Primăria Constanța

„Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia. Carosabilul a fost modernizat pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada I. G. Duca iar în această săptămână echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă. Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului” transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O decizie minunata si de mult asteptatai. Eu personal ma saturasem pana peste cap sa stau la coada pe Calugareni si sa vad mereu aceleasi case, aceleasi garduri. Acum ca au mutat coada pe Tepes Voda, tot 1 ora stau la cozi dar vad lucruri noi. Iar ca si bonus, acum se creaza cozi infernale SI pe IG Duca, spre bd. Mamaia, unde pana acum se mergea bine, avand astfel timp sa studiem comorile arihecturale ascunse ale constantei. Cateva milioane bine investite de primarie. Dau nota 7 din 7.
1
0
Sa faca in plm un inel al centrului constantei unde accesul rutier sa fie pe baza de vinieta si absolut oriunde platesti sa fie cu plata de la 8 dimineata la 6 seara. Vezi londra, roma, paris, viena, sidney si altele. Sa vezi atunci ce se descongestioneaza traficul tata. Astfel vor putea si oamenii sa mearga pe tortuare pe unde e si normal, nu pe carosabil. Cu cat favorizezi traficul de masini cu atat acesta se va inteti. Dar ce sa stie gibonii?
1
1
Fagadau incurca orasu stop vot fagadau
6
1
asfalteaza mai mama strazile ca ai ajuns la oras, nu mai esti la beidaud.iar canalizarile trebuiesc aduse la nivelul asfaltului, tractoristul mamii
12
0
si chiar este ma bine cu sensurile unice...nu mai aruncati cu cacat in orice se face doar pentru ca sunteti voi inregimentati politic...nu poti sa faci altceva in condtiile in care strazile acestea nu au fost gandite pentru fluxul de masini din prezent
2
9
FAGADAU CEL MAI PROST PRIMAR. BABU MACHIDON PROST ACOLITUL LUI. FAGADAU MARS ACASA. PSD ARE CEL MAI MIC SCOR. SA I TRIMITEM ACASA PE HOTII LUI FAGADAU SI PE FAGADAU CEL MAI PROST PROST PRIMAR.
18
2
Dupa ani de insistente pentru rationalizarea traficului pe Mihai Viteazu s-au luat masuri pentru fluidizare .pentru ca nu locuiti in zona nu realizati ce incarcatura are Mihai Viteazu si Ctin .Bratescu. deocamdata sper intr-o imbunatatire.
6
7
In loc sa ii puna pe proprietarii de masini sa isi bage masinile in curti si garaje si sa isi construiasca garaje daca nu au, se merge pe principiul fac depozite de masini pe strazi si sens unic ,ca este mai usor si inchid gura oamenilor ,caci vin alegerile.
8
6
Primarul incurca lume. Cel mai prost primar. Sa-l voteze masa.
19
6
Asa se pot face locuri de parcare.In orice tara civilizata europeana se procedeaza asa.Nu se parcheaza pe trotuare.Si fiecare care a vizitat o tara europeana a observat ca strazile inguste au banda de parcare si sens unic.
9
8
Da, tarfa aia prinsa in flagrant cand baga 5 buletine in urma, aia-i ma-ta, e supranumita si mama prostilor.
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272