REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai mulți copii s-au INTOXICAT cu CLOR la PISCINA unui complex din Mamaia Nord

Mai mulți copii s-au INTOXICAT cu CLOR la PISCINA unui complex din Mamaia Nord

Replica API 25 iunie 2021 | 14:46 3395

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de vineri, 25 iunie a.c., în Mamaia Nord, acolo unde mai mulți copii prezentau vărsături și durere în gât.

La fața locului au fost alocate 2 echipaje SAJ, 3 echipaje Smurd B, dar și un echipaj Smurd C. Ajunși la fața locului, medicii au descoperit mai mulți copii intoxicați cu clor la piscina Complexului Alezzi Beach Mamaia Nord. Cei șase copii, cu vârstele cuprinse între 3 și 9 ani, au fost preluați de echipajele sosite la fața locului și duși de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Ce spun reprezentanții resortului

Adi Zelcă, reprezentantul unității de cazare, ne-a declarat faptul că una din pompele care dozează clor a bagat puțin mai mult în piscina exterioară. Însă, s-a autosesizat beach-boy-ul, care a alertat medicii de la punctul de ajutor din apropierea complexului. ”Avem punct de prim ajutor, însă am solicitat să vină mai multe ambulanțe, pentru siguranța tuturor copiilor. Un copil s-a simțit mai rău, restul semnala tuse. Cei de pe ambulanță au spus că nu este grav, cu toate acestea am cerut ca micuții să meargă la spital, cu părinții, pentru investigații, ca să fim siguri că nu sunt probleme”, a declarat, pentru Replica, Adi Zelcă, administratorul resortului.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea:

În jurul orei 13:00, ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină la o piscină în Mamaia Nord, acolo unde câțiva copii acuzau stare de rău. La fața locului au fost alocate 2 echipaje de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă și două echipaje SAJ.
Sosiți la fața locului, colegii au găsit 10 copii, cu vârste cuprinse între 3-9, toți însoțiți de părinți, care aveau dureri de gât și vărsături. Aceștia au fost evaluați medical la fața locului, ulterior, 5 dintre aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Constanța, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.
Video:

A.V., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Patronul hotelului sa plateasca spitalizarea copiilor plus amenda si despagubire famiilor,doar cu scuze si pareri de rau nu se face ordine niciodata.
2
0
manastire-n intr-un picior ghici cipane cine-i?
1
1
, restul semnala tuse.
7
0
Obisnuiti-va, asta e turismul cu iz de telemea.
19
2
De ce nu dati numele locatiei, v a trimite branza zilnic?. Aleezi resort. PA
19
3
Prea bine le mergea astora in ultimul timp. Trebuia cineva sa pompeze o boacana intentionat!
14
1
A pompat un pic mai mult ! Vesnica problema:Noi nu stim nimic!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218