REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mama lui Vlad Pascu, eliberată din arest

Mama lui Vlad Pascu, eliberată din arest

A.F. 9 octombrie 2023 | 17:01 2435

Decizie de ultimă oră în România! Judecătorii au decis să o elibereze din arest pe mama lui Vlad Pascu. Magistrații au dispus măsura controlului judiciar în cazul femeii care fusese arestată preventiv după ce a încercat să influențeze martorii din dosar. Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi contestată de DIICOT.

Mama lui Vlad Pascu, eliberata din arest

În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen. constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv luată faţă de inculpata Pascu Miruna. În temeiul art. 242 alin. 2 C.pr.pen rap. la art. 215 C.pr.pen. dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei, cu privire la inculpata Pascu Miruna.

În temeiul art. 215 alin. 1 C.pr.pen. impune inculpatei să respecte pe durata măsurii preventive următoarele obligaţii: a) să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau in faţa căruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată; În temeiul art. 215 alin. 2 C.pr.pen. impune inculpatei ca pe durata măsurii preventive a controlului judiciar să respecte următoarele obligaţii: a) să nu depăşească raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată; b) să nu comunice direct sau indirect cu inculpatii P.M.V. ?i Pascu Claudiu Mihail, persoana vătămată L.R.I. si cu martorii, astfel cum sunt indicati in cuprinsul actului de sesizare. În temeiul art. 215 alin. 3 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

În temeiul art. 215 alin. 4 C.pr.pen. desemnează organul de poliţie în raza căruia locuiește în fapt inculpata, în vederea supravegherii respectării de către acesta a obligaţiilor care îi revin pe durata controlului judiciar.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei Pascu Miruna, la rămânerea definitivă a prezentei, dacă nu este arestată în altă cauză. În baza art. 348 alin. 2 C.proc.pen. rap. la art. 207 alin. 6 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar luată faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail.

În baza art. 207 alin. 4 C.pr.pen., menţine măsura controlului judiciar față de inculpatul PASCU CLAUDIU MIHAIL, până la o noua verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.10.2023, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca scapa de puscarie tozi membri familiei Pascu"chiar si fiul criminal"inseamna ca familia asta si-a construit averea cu sprijin politic la nivel mare si acum ii shantajeaza pe cei care iau ajutat sa fure ca-n codru ca daca ei sau baiatul lor ajung la puscarie ei toarna tot,asta este arma lor nu spaga la judecatori care oricum nu ishi fac treaba in cazuri dastea cu implicatii pana sus ci executa ordinul politic pe care il primesc,ca doar dasta le-au dat parlamentari o groaza de drepturi sa se foloseasca de ei,nu ca ar merita astia drepturile,adica spaga asta data lor prin lege de parlamentari.
2
0
i-au dat drumul sa adune banii de spaga. Multa mwie cu kkt justitiei spagare !!!
16
0
De Ne A, sa vina sa ii ia ! konga ...
6
0
incet incet se infaptuieste justitze cu fustitze. Batista pe tzambal, unii in cimitir, altii in libertate etc. Cinstit si lautareste, pentru toti iubitorii genului care au deschis mai tarziu televizoarele.
17
0
justitie de ca***
13
0
Nu va mai agitati ! Anchetatorii erau de la DIICOT CONSTANTA ! Ma refer la militieni si procurori ! E clar ca le da drumul, asa fac aia acolo … “pe câr” si nimeni nu vede :))
21
1
Si-a pus pilele in miscare
21
1
Ii fac scapati si pe astia! Daca eram in locul parintilor...
19
1
Urmează tatăl, apoi fiul. Aveți încredere!
28
1
Poate se tergiversează până la prescriere...
24
0
Sau MAFIA SI MAFIOTII sunt două cărți in care ne arata sistemul de rahat al justiției...
16
0
Bravo specialilor numai ce am citit o știre, salariu vostru US speciala pe care v ați dat o f în banii noștri se ridica la o suma astronomica, șină pe care mulți dintre noi nu o putem obține într un an, ma refer la pensionari. Curiozitatea na face sa ridic acest semn de întrebare, drogații nu va deranjează, a, somitățile și aici ma refer strict la medici și sportivi nu ați făcut decât sa ii umiliți. Medicii salvează vieți omenești, voi îmbuibatilor va asigurați viitorul. Sa va fie rușine
22
1
Pensionarii speciali! Ne meritam soarta! Totul fara cuvinte, o elibereaza ca sa mai poata influenta martori in continuare, eventual sa mai "traga sfori" pentru a sa progenitura!
23
3
Cea mai p*****a mama, si-a ratat copilul si au murit alti copii nevinovati
15
1
Te-n gura justiție.daca are judecătorul copii sa aibe soarta celor 2 tineri de la 2Mai
25
1
E clar le da drumul la toți. Asta e Romania de tot cacatul. Așa ne trebuie că credem în p****i
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407