REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Marcel Ciolacu susține alocarea unui buget de 2,5% din PIB pentru dotarea Armatei Române

Marcel Ciolacu susține alocarea unui buget de 2,5% din PIB pentru dotarea Armatei Române

Victor ROTARU 25 octombrie 2022 | 12:16 737

Alocarea unui buget de 2,5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt speciale”.

„Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere. Dar acest an ne-a demonstrat din plin cât de importantă este Armata, într-un moment în care nimeni nu mai credea că Europa mai poate cunoaște ororile unui război nelegitim și neprovocat.
Îi felicit pe militarii români pentru responsabilitatea, profesionalismul și implicarea de care dau dovadă în fiecare zi în asigurarea securității cetățenilor și țării noastre.Așa cum Armata ne protejează pe noi toți și statul român trebuie să își facă datoria”, scrie Marcel Ciolacu.

El afirmă că alocarea unui buget de 2.5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, „dar este nevoie și ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, așa cum se întâmplă în toate celelalte țări membre NATO”.

„De aceea, sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Și sper ca toată lumea să își facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate. La mulți ani Armatei Române”, încheie Ciolacu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O DATI DE GARD TOTI POLITRUCII FOSTI UTC ISTI AI PCR . tot ce aduce nato in romania e platit de la buget , deci pentru salarii si pensii ramane maruntis . spuneti adevarul celor care asteapta mariri de pensii si salarii cui dati grosul banilor . nu 2.5 % din PIB , ci peste 20 % , altfel pleaca toti marii aparatori ai cm patrat .....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212