REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Marcel Vela

Marcel Vela

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:00 1799

Marcel Vela și-a reamintit că este ministrul Afacerilor Interne, odată cu sfârșitul campaniei electorale, timp în care s-a suspendat din funcție. Vela spune că e hotărât să facă lumină și să afle adevărul în marele scandal privind alegerile din Sectorul 1 al Capitalei. Dacă va reuși, ministrul Afacerilor Interne s-ar putea mândri și el că a contribuit cu ceva în gestionarea alegerilor locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nenea,cum iti permiti sa declari ca totul este ok,la s 1,cand tot mapamondul a vazut filmarea...logica faci cercetari,nu te iei dupa ordin...a lui iohanis.ca bozgoru e pa...
0
0
esti o fitilista. Astepti de la noi comentarii. Spune clar si asuma-ti: Vela s-a suspendat pentru o competitie electorala, pe care se pare ca nu a castigat-o. Ce dracu mai cauta la minister din moment ce el dorea sa schimbe ministeriatul cu alta demnitate ? adica, vulgar vorbind scuipi si pe urma lingi ? Rusine maxima daca este asa.
0
0
Functiile sunt ocupate de cei desemnati politic,nu in urma unor examene de competenta. Daca te angajezi roiunde in tara asta,trebuie sa demonstrezi ca stii ce faci sau ce vei face. In politica,orice trantalau cu sprijin propagandistic poate ajunge lider,sa faca legi tembele pe care tu,prostane sa le respecti !Sti ca nu e ceva firesc,dar da,respecti pentru ca ai votat,boule!!Vin acuma cei ,,de dreapta''. Fascisti fara sa recunoasca.Ce e o fascie?! Pai interes limitat unor grupuri restranse,nu neaparat o platforma politica.Care platforma,ce dracu' platforma a fost respectata de oricare partid?
0
0
Daca se baga prostul asta numit vela in mod sigur pesede pierde ca asa a spus plavanul de la cotroceni. Vrea ca totul sa fie a lui fara drept de apel. Dictatura Iohannis este foarte aproape. Pe noi restul ne cheama diaspora ca alat varianta nu avem. A mai fost unul care era cizmar nu profesor si avea totul al lui dar l-a fugarit un glont si chiar l-a ajuns. Ai grija plavane ca romanul uita dar nu iarta. Asa sa iti ajute dumnezeu si tie
1
0
Nu poti cere de la el mai mult decat este in stare. Nici un partid politic din tara asta nu-si alege ministri care sa aiba macar un minim de calitati utilizabile in domeniul ministeriatului. Romanii vad cum unii chiar prostani ajung pe functii mari si atunci zic ca si ei,cei de mai jos ar putea sa fie considerati destepti si buni,nu mai cred in educatie,invatat de carte,aprecierea valorilor reale. Codusi de incompetenti si prosti dar si rai,romanii sunt de fapt ai nomanui,e cu fiecare pentru el,deazbinati si plini de venin.In rest,Europa se dezvolta,noua nu ne pasa.
4
0
... de Interne ! Auzi la el nesimtitul de P.N.L.-ist : a oarasit ministerul de interne ca sa isi faca campanie electorala ! Mizerie de oameni !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212