REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

MARIA ROȘU a atacat în INSTANȚĂ decizia de SUSPENDARE din funcție!

MARIA ROȘU a atacat în INSTANȚĂ decizia de SUSPENDARE din funcție!

Replica API 8 ianuarie 2021 | 14:24 4269

Maria Roșu, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța, a fost suspendată din funcție. În urma acestei acțiuni, a dat în judecată Direcția Generală de Asistență Socială pentru a contesta decizia de sancționare.

Maria Roșu a fost suspendată de către Primăria Constanța din funcția de director al Căminului pentru Persoane Vârstnice Constanța. S-ar părea că aceasta este nemulțumită de decizia luată și vrea cu orice preț să revină la conducerea căminului. În acest sens, Maria Roșu a depus în data de 6 ianuarie 2021, la Tribunalul Constanța, o contestație la decizia de sancționare împotriva Direcției Generale de Asistență Socială.

Acuzații grave la adresa directoarei

Vă reamintim faptul că în lunile noiembrie și decembrie ale anului 2020, angajații de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța ne-au dezvăluit neregulile întâmpinate la locul de muncă. Aceștia aduceau acuzații grave directoarei Maria Roșu și spuneau că sunt înjosiți, înjurați și tratați ca pe sclavi de către aceasta.

Citește și:

FOCAR de COVID-19 la Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța. Zeci de bătrâni și angajați, INFECTAȚI

La Căminul de bătrâni, „MORŢII de COVID stau în camere cu bătrânii sănătoși“

Noi ACUZAȚII la adresa CONDUCERII Centrului pentru Persoane Vârstnice Constanța

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt @avo_basina -adevarat limbaj de avocat...probabil vreo ruda a doamnei
4
0
Mai infecto tu te crezi avocat. E cazul mai intai sa te speli. Vezi poate vomit in legatura cu venirea ta in dgas. Umeda esti tu de nespalat.
4
1
Pai daca acea scrisoare anonima nu are la baza nici un pic de adevar, este foarte bine ca a contestat, mult succes doamnei director si o asteptam cu drag.
6
10
Asa e peste tot!Sclavia nu sa abolit in romania
5
3
Puneti mana si munciti jigodiilor , sunteti platite din banii nostri sa munciti nu sa o frecati. Mizeriilor in loc sa va faceti treaba pt care sunteti platite regeste va ocupatii de mizerii ca voi.
9
3
In visele ei, alea umede! Poate se va dovedi ca ea trebuie sa dea banii inapoi, ca nu indeplinea conditiile ca sa fie director. Asa ca, succesuri multe la Contestatie
11
8
dupa finalizarea judecatii o sa-i plateasca primaria din banii contribuabililor salariile din urma urma cu dobanda , va fi repusa in functie , iar amiralul de plaja ii va suge chiloteii... ca asa-i in Ro...
7
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212