REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Marius Budăi, mesaj pentru elevi: 'Șurubelnița încă nu are Wi-Fi'

Marius Budăi, mesaj pentru elevi: 'Șurubelnița încă nu are Wi-Fi'

Replica API 20 septembrie 2022 | 00:00 1099

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, 19 septembrie, în cadrul conferinței „Pactul pentru tineri” de la Colegiul Național Iași, că tinerii trebuie stimulați să învețe și meserii care acum par învechite.

„Am avut o acțiune în care copiilor din clasele a VII-a și a VIII-a li s-a prezentat de către liceele tehnologice potențialele meserii pe care ar putea să le urmeze. Le-am spus că pe lângă meseria de IT-ist, mai există și alte meserii și că șurubelnița încă nu are Wi-Fi”, a spus ministrul Muncii

Budăi a dat ca exemplu meseria de strungar, afirmând că acest lucru nu înseamnă murdărie și că se poate câștiga decent, „dacă ești un strungar bun”.

„Ar trebui să ieșim din acea paradigmă a burselor, a locurilor de muncă doar cu pliantul. Le-am arătat că, astăzi, a fi strungar nu mai înseamnă să fii murdar din cap până în picioare și că poți câștiga și un salariu decent, la tine în țară, dacă ești un strungar bun”, a precizat el. „Le-am arătat că a fi mecanic agricol, adică tractorist, nu mai e ce era odată și că acea cabină a semănătorii e precum un living. Trebuie să le arătăm copiilor ce este de făcut exact”, a mai spus Marius Budăi, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii da la b uci,am ascultat la o emisune cum il ridica in slavi pe seful lui ,Marcel,care de fapt e un analfabet functional
0
0
dati salarii decente celor care muncesc cu adevarat, incurajati meseriile si calitatea executarii lor prin ...clase de salarizare ca in ocident, s a vina ei la noi , nu noi la ei !S a se termine cu ...galgara si munca ...politica , investitii in locuri de munca , agricultura , indusytrie , comert ,transporturi, toate romanesti si facute cu ...stiinta romaneasca , pentru romani!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212