REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuș a rămas fără permis de conducere

Virgil STOIAN 6 octombrie 2023 | 15:59 2552

Marius Lăcătuș (59 de ani) a rămas fără permisul de conducere în cursul zilei de vineri, în București. Poliția Rutieră l-a surprins pe fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni în zona Gării de Nord, unde acesta nu a acordat prioritate pietonilor.

Marius Lacatus a ramas fara permis de conducere

Agenții care l-au tras pe dreapta pe Marius Lăcătuș i-au suspendat acestuia dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile. De asemenea, el a primit și o amendă pentru că a încălcat această regulă de circulație.

Fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale a României a fost oprit de Poliția Rutieră în zona Gării de Nord, într-o zonă cunoscută pentru „pânda” agenților. Aceștia l-au surprins pe Marius Lăcătuș că nu a acordat prioritate pietonilor, astfel că l-au tras pe dreapta și nu l-au iertat. Fostul fotbalist a rămas, astfel, fără permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. În plus, agenții de circulație i-au aplicat o amendă contravențională în valoare de 870 de lei.

În 2019, fiica lui Marius Lăcătuș a avut, de asemenea, probleme cu Poliția Rutieră. Agenții au oprit-o atunci pe Alexandra și au lăsat-o fără plăcuțele de înmatriculare, după ce au descoperit că aceasta nu avea ITP-ul valabil. Fata „Fiarei” a fost oprită după ce a hotărât să intre cu mașina pe o stradă unde circulația era interzisă. Chiar Marius Lăcătuș a salvat situația la acel moment, venind la fața locului, unde a chemat o platformă pentru a putea transporta autoturismul. El a stat împreună cu Alexandra pe toată perioada derulării acestei acțiuni, apoi s-a ocupat ca mașina să obțină IPT-ul și să reprimească, astfel, drept de circulație pe drumurile publice, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
trrrrr prrrrrrrrr
0
0
Nu este mare lucru,doua luni trec repede se mai intampla.
2
0
Eu, de cand circul pe strazile Constantei si sosele din Romania , nu am vazut (rar poate) pietoni care sa se uite ,sa se asigure, stanga, dreapta ! Majotitatea covarsitoare tranverseaza fie fumand, cu telefonul la ureche sau in cel rau caz da buzna direct pe trecerea de pietoni, chiar daca vede un sir de masini , EL fiind cel Viteaz , sfidand cu nerusinare ...., concluzie: suntem un popor necivilizat ( ptr. o mare parte din cea ce am mai ramas pe aici ).
0
1
Epilez barbati contra cost fara rost, pentru mai multe detalii cautati-ma la oua.
3
0
Si pietonii ce obligatii au?? Vedeti cum se traverseaza strada, fara sa se asigure si cu telefonul la nas... Se traverseaza "in diagonala"..
4
1
hai muistilor lasati omul in pace. voi sunteti mai buni? scarbelor ordinare ce sunteti! ce p**a mea va facut el, ma rablelor. na veti treba de scrieti pe aci?
4
4
E expirat
4
3
grobian ca om, rudimentar ca jucator, o epava comunista, mai bine il lasati uitarii.
5
4
Ia urgent legătură cu Florinel Coman zis MAGRAONUL blond de la WCSB sa îți facă rost de un permis fals că al lui.Si intreaba l daca a învăț să scrie sau să citească?.
10
0
La cat creier are ma mir ca a luat permisul!
7
4
Mare scofala! Lupu a condus douazeci de ani avand permisul anulat!
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407