REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

MARIUS MILITARU, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, ACHITAT în dosarul de luare de mită!

MARIUS MILITARU, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, ACHITAT în dosarul de luare de mită!

Replica API 5 ianuarie 2019 | 02:11 667

Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, Marius Militaru, a fost achitat vineri de judecătorii Curţii de Apel Constanţa! Setința este definitivă, după ce în primă instanţă fusese condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

În februarie 2016, medicul Marius Militaru a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, dispunându-se totodată ca pe parcursul termenului de supraveghere acesta să muncească în folosul comunităţii la SCJU sau la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Constanţa, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Decizia Tribunalului a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a SCJU Constanţa, Marius Militaru, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, el fiind acuzat că, la sfârşitul anului 2014, ar fi pretins şi primit de la un pacient, denunţător în acest caz, suma 3.000 de lei, condiţionând astfel efectuarea unei intervenţii chirurgicale pe cord, transmite Agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De principiu , atata timp cat nu cunoasteti in mod real faptele , nu aveti dreptl sa improscati cu noroi.AVETI O URA PATOLOGICA , UN LIMBAJ CARE NU AV RECOMANDA .GANDITI, ANALIZATI CE STITI DE FAPT EXACT .
0
0
Justitia a sucombat
2
1
Un betiv, un spagar si un curvar. Caracter infect.
3
2
Ma bucur ca a scapat de necazul asta. Omul asta are maini de inger! Mult noroc domule doctor si sa fiti mereu acelasi om simplu,asa cum v-am cunoscut eu inainte si dupa operatia de triplu bipass. An nou fericit.
4
5
Asa au facut inginerii, asa au facut 5 milioane de romani apti de munca asa trebuie sa faca si cadrele medicale SA EMIGREZE sa ramana aici doar malpraxisul incompetentilor sau mediul PRIVAT, nu tigani ingrijiti pe munca romanilor! Banii platiti de votantii psd NU ajungeau la cadrele medicale ci la psd, deci solutia DEMNA PENTRU SALARIZARE SI MEDIU PERFORMANT DE MUNCA NU ESTE INJOSIREA PE SPAGA CI EMIGRAREA, DEJA AU EMIGRAT ZECI DE MII DE SPAGARI IN TARILE CIVILIZATE CARE ISI APRECIAZA VALORILE NU VOTEAZA CONDAMNATI PENALI SI SE PLANG APOI DE SARACIE !
4
3
Cit spaga au luat judecatorii?Sa le moara ce au mai drag daca nu le dau spaga
10
3
Primeste spaga..acum 7 ani a primit 5000 lei pentru o operatie a unei rude..pastrand toata suma pentru el alerga medicul anestezist dupa noi, ca el nu si-a primit dreptul..a trebuit sa apelam la credit sa ii dam si lui...dezamagitoare decizia celor care ar trebui sa faca dreptate..o fi fost vreunul dintre ei operat gratis si s-a simtit obligat..
12
3
e bine sa nu mai mearga bolnavii la doctorii ...spagari , criminali etc. sa mearga direct la ....preasfintitu , care iarta ...tot pe cateva ...mi de euroi!
10
1
Un spagar betiv ! Dan are dreptate.
7
4
Pacat ca exista judecatori corupti. L-au facut scapat pe acest Mengele al Constantei
11
5
Daca romanii sunt niste barbari si cei mai rai de pe pamant, au totusi o calitate: mila, datorita careia v-a primit cu bratele deschise pe voi ti ga nii alba ne &zi oa me ni fa ra de ta ra. Sik tir!
11
1
Cred ca a venit vremea ca medicii si cadrele medicale sa nu mai stea cu mana intinsa.Cred ca au acumulat destul si se pare ca si salariile lor au crescut destul de mult sa poata trai mai mult decat decet .
16
1
Eu nu stiu cine sunt cei care le iau apararea medicilor, dar cu siguranta nu au trecut cu probleme pe la ei, ca oameni de rand. Este o problema cu sistemul sanitar infect, cu spagi care continua si indiferrnta multor medici care nu urmaresc decat interesul financiar. Cu toate astea, marea tragedie este ca in curand nu vor mai exista medici buni, doar arabitoi, greci si alti cioflingari in mainile carora, poate, va sta viata noastra. Daca guvernantii nostri si politicienii ori cei dragi lor nu vor muri pe capete pentru a vedea si simti realitatea pe pielea lor....vom fi vai de noi!
16
0
Nu stiu daca a primit spaga, pentru ca nu am fost acolo si nu-l cunosc personal, dar stiu ca sistemul sanitar romanesc este corupt pana in maduva oaselor. Anul trecut l-am dus pe tata pe picioare la judetean, la urgenta cum mai nou se numeste si l-am luat mort. Trei zile s-a chinuit, asta in timp ce asistentele erau pe telefoane si pe medici nu i-am vazut. Asa suparat am fost, ca eram in stare sa-i omor pe toti, de la paznici la manager. Din pacate asta este Romania pentru care am luptat in Decembrie 1989.
25
3
oamenii dracului , oameni insemnati sant romanii. Tot ce-i rau pe lumea asta, pe pamantul asta are lipici la ei.Campioni mondiali la injurat, la dat muie, la denuntat, la scandal, la crime,etc.Merg cu milioanele afara, oare acesti idioti nu vad civilizatia de acolo, aia nici n-au injuraturi in vocabular, cat de uniti sant.Natie de barbari.
12
10
si ii insceneaza un tigan. O sa va mai opereze fratele lui Dan spataru daca mai reclamatii doctorii.
11
14
LA AMBULANTA CE ABUZURI FACE BADESCU LAURENTIU UCIGASUL FETEI DIN NAVODARI. IN SCHIZOFRENIA LUI TERORIZEAZA ANGAJATII SI SPUNE CA E PSDIST SI FACE CE VREA. FURA BANI AMBULANTEI PRIN CONTRACTE CU PARANDARAT. NENOROCITUL ASTA A OMORIT O FATA DIN NAVODARI. DNA SE AUDE. BADESCULE SA DEA CANCERUL IN FAMILIA TA SCHIZOFRENICULE
6
2
Bun doctor
5
8
Anul trecut ti l am adus pe tata pe picioare sa l operezi. A intrat pe picioare in spital si a iesit cu picioarele inainte. De ce?? Spaga nu ai primit pt ca ti am platit consultatia 500 lei la cabinetul privat. Dr. Grosu a primit spaga, dar omul a murit totusi in urma operatiei. De ce??
12
5
l-a scos PESEDEU' basma curata
16
7
Asta i o macarada cu judecarea doctorilor ,, nevinovati " . Ce dracu , nu se stie de practica ? Nu dai la doctor , la anestezist , la sora sefa , la sefa de tura , la femeia de serviciu , esti lasat muribund in propiile excremente. Culmea cand crezi ca ai multumit pe toti............... se schimba tura . Daca i denunti , toti chilalaie la comanda ca i o inscenare . Care cititor nu s a luptat cu sistemul , incepand de la analfabetul paznic pana la specialistul medic ,,,ca doctori sunt putini !
27
4
Manevra a procurorilor,bara-bara cu tziganul denuntator. Care a si furat din banii marcati. Dupa care a murit, neavand cine sa-l mai opereze.
17
8
Daca operatia a fost conditionata de plata a 3000 de lei are onoare dl. doctor?
28
8
Onoarea omului calcata in picioare si terfelita prin noroi CINE i-o da inapoi?
22
22

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212