REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Eduaţie „Spiru Haret“:

Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Eduaţie „Spiru Haret“:

A.F. 15 decembrie 2023 | 00:00 400

Marius Nistor, presedintele Federatiei Sindicatelor din Eduatie „Spiru Haret“:

„Indiferent cine, funcționar din Ministerul de Finanțe sau chiar ministrul de Finanțe, ar trebui să răspundă cu funcția pentru ce s-a întâmplat (publicarea unei variante greșite a OUG privind procentul cu care se vor majora salariile profesorilor, n.r.). Nu e prima dată când proiecte de acte normative pleacă pe surse creând presiuni în rândul salariaților. Nu înțeleg ce s-a întâmplat anul acesta cu ocazia declanșării acelei greve fără precedent? Își imaginează că pot să vină cu astfel de teste de vigilență? E limita de suportabilitate, și așa e neîncredere majoră în clasa politică. Genul ăsta de teste întărește credința celor din educație că nu poți avea încredere în cei care au putere de decizie. Nimeni nu are dreptul să-și bată joc de 300.000 de salariați din învățământ.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pantru clasa conducatoare in ansamblu,primeaza satisfacerea pretentiilor altora,nu binele poporului. Asta e limpede,dupa starea tarii in conditiile in care am fi avut cu totul alta soarta daca am fi fost condusi ca alte tari care au lideri patrioti. Ni cica ajutam pe cei in nevoie,ca Moldova,Ucraina,dar si marile companii straine,economiile tarilor mult avansate. Tipul care teoretic e presedintele Romaniei,da ghiozdanele africanilor,cand mii de copii romani nu au nici incaltari,ei fiind nevinovati ca traiesc in saracia mentinuta de stat,de guvernele noastre. Cand incearca sindicatele ceva,parca ar da un copil cu mingea in perete,sa se intoarca la el.Parca ar cere mila de la straini,nu drepturi logice,legitime. Bine ca se infrupta strainii din ce am avut pe vremuri,adica resurse de toate felurile si ne mai vand cate ceva din ele,pe bani multi.
3
0
iete ca mai avem sindicacate!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272