REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

MAȘINI RĂSTURATE și COLIZIUNI cu COPACI și GARDURI! Unul dintre șoferi era BEAT și NU avea permis!

MAȘINI RĂSTURATE și COLIZIUNI cu COPACI și GARDURI! Unul dintre șoferi era BEAT și NU avea permis!

Replica API 30 iulie 2019 | 00:00 322

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Tulcea, la data de 28 iulie a.c., în timp ce conducea un autovehicul, pe raza localității Ceatalchioi, județul Tulcea, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. În aceeași zi, o femeie în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu arbori situați în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29.07.2019, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Prislav din municipiul Tulcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un arbore și un gard. În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Pentru a evita evenimentele neplăcute, adoptați o conduită preventivă și respectați regulile de circulație!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tragi apa
3
0
Multi din Tulcea sunt pericol public pe sosele. Constanta s-a umplut de masini de tulcea, mai ales Tomis Nord. Sunt si multi nesimtiti, ocupa locuri de parcare platite, parcheaza aiurea ...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218