REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu

Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu

Replica API 21 iulie 2021 | 00:07 7712

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a ținut să lămurească zvonurile apărute în ultimul timp în presă, cum că el și Andreea Raicu ar forma un cuplu.

"Nu este nimic adevărat"

Speculațiile pe baza unei posibile relații între fosta prezentatoare tv și afacerist au apărut după ce ambii au fost surprinși împreună, în timp ce se relaxau pe una dintre ambarcațiunile bărbatului. După ce s-a aflat că Andreea are o relație apropiată chiar și cu părinții lui Matei, presa a sărit în aer, cuplându-i imediat pe cei doi, mai ales că frumoasa vedetă a declarat cu puțin timp în urmă că iubește din nou.

Matei Stratan nu a mai suportat confuzia care s-a creat și a decis să lămurească pe toată lumea în privința acestui subiect: "Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat.

Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim.", a povestit bărbatul, pentru impact.ro, citează wowbiz.ro.

Sursa foto: Captură Instagram

Andreea Raicu și-a serbat recent ziua de naștere

Fosta prezentatoare tv a împlinit recent 44 de ani și ziua de naștere nu a putut să o prindă altfel, decât în compania celor mai apropiate prietene, cu care a plecat în vacanță, în Toscana.

Înconjurată de oameni pe care îi apreciază, Andreea nu a uitat nici de cei care o urmăresc zilnic și a ținut să le transmită un mesaj emoționant acestora, ca să le mulțumească pentru toate mesajele în care i-au făcut numeroase urări.

Andreea Raicu, însărcinată? Primele declarații ale vedetei despre sarcină

Vedeta a mai precizat și faptul că este recunoscătoare pentru tot ce are și tot ce a primit de la viață, indiferent dacă au fost lucruri bune sau mai puțin plăcute: "Ziua de naștere e acel moment în care te gândești la viața ta, la locul în care ești și la cel în care vrei să te îndrepți, la ce ai în viața ta și la ce îți dorești. Eu una am un singur cuvânt: RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ce am, ce am primit (plăcut sau neplăcut) și tot ce am simțit. Vă mulțumesc pentru toate urările minunate și toate gândurile bune. Zilele acestea, pentru că ziua mea durează mereu câteva zile, m-am simțit extrem de iubită, răsfățată, liniștită, fericită, copleșită de generozitatea oamenilor din jurul meu, plină de recunoștință.", a transmis Andreea Raicu pe contul ei de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimuta frustrata lesbi de raiciuma gasitfraier cu bani?babornitza raiciu pofteste la tineri?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212