REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Medgidia, câmp de luptă: Vrabie vrea să dizolve Consiliul Local; opoziţia i-a făcut plângeri la DNA

Medgidia, câmp de luptă: Vrabie vrea să dizolve Consiliul Local; opoziţia i-a făcut plângeri la DNA

Replica API 23 iunie 2018 | 00:00 388

Au înnebunit de tot!

Au înnebunit de tot!

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a declarat că va începe să strângă semnături în vederea dizolvării Consiliului Local. El a discutat și despre proiectului Culture Eternity finanţat prin România - Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, care a fost respins de consilierii locali.

”Cred că acest proiect se va pierde. De fapt, nu se va pierde, dar forurile europene ne iau cele 20 de miliarde de lei vechi, sumă ce a fost declarată eligibilă pentru a finanța activități culturale în municipiul Medgidia. Dar nu asta e problema. Problema este că partenerul nostru,din Bulgaria, va solicita toată despăgubirea, care înseamnă un milion și jumătate de euro. Pentru că s-a pierdut acest proiect din cauza Consiliului Local Municipal Medgidia. Acesta este respectul consilierilor locali care au absentat și aseară și azi, care sunt niște slugi ale partidelor politice, în frunte cu sluga șefă, Luminița Vlădescu. Mai nou a fost validat un nou consilier, Liviu Chiriță, care este mai slugă decât slugile universului. E de o lună, două și absentează. Oamenii ăștia, care sunt dezinteresați de municipiul Medgidia, de ce vin în fața cetățeanului să cerșească votul și apoi să se șteargă cu el undeva? (...) Din acest moment, cred că declanșez strângerea de semnături pentru dizolvarea Consiliului Local”, a declarat Vrabie.

De cealaltă parte, viceprimarul Medgidiei, Luminiţa Vlădescu, susţine că oportun ar fi un referendum de demitere a primarului! „Timp de un an şi jumătate nu a fost la muncă, nu a atras fonduri, proiecte, iar acum încearcă prin tot soiul de diversiuni să-şi menţină electoratul”, afirmă Vlădescu.

Interesant de precizat că tot scandalul de la Medgidia prinde şi accente de diversiune inimaginabilă. Bunăoară, există cetăţeni care împrăştie în mediul virtual mesaje cum că „datorită primarului, RAJA a decis să ieftinească apa”. Situaţia este departe de adevăr, susţin reprezentanţii regiei de apă.

În schimb, pe numele lui Valentin Vrabie au fost depuse mai multe plângeri la DNA, pentru diverse decizii luate de acesta – informaţii confirmate de surse judiciare. Ancheta este însă abia la început.

Liliana CHIRU, Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrabie mai draga cred sa iti fi zis mamata de mine. era f satisfacuta cred ca si tu vei fi la fel.am 19in falus.
2
0
Ce domnule Neata sunteti revoltat ? De cand a venit Vrabie nu mai poate doamna Luminita sa fure sa va mai plateasca si dumneavoastra o scoala de soferi si multe alte privilegii. Acum trebuie sa munciti cinstit, ca noi ceilanti sa realizati ceva. A itarcat balaia.
4
1
Sa ne spuna doamna Vladescu ce s-a facut in ultimii 8 ani cat a participat la conducerea orasului. Va spun eu nimic. A piedut fonduri pentru reabilitatea clinicii, a reabilitat podul in 6 luni de zile, a dat cinemaul la Chinezi, a dat apa moca la Raja sa mai vorbim de sport. Doar sa fure pentru ea si acolitii ei. O rusine este doamna Vladescu. Rusinea Medgidiei.
7
5
Tare ciudat acest Vrabie. Traieste numai din conflicte.
10
6
Pai si cu balciul ala de pe stadion unde DACI admirau lenjeria intima pusa pe taraba de niste Rroamanes cum ramane
12
4
pasarea de Medgidia vrabia malai viseaza.asa om mic si infect nu cred ca a vazut orasul asta vreodata in toata istoria lui.un caracter imputit,hot si analfabet,e rusinea rusinilor cu ce comportament are acest personaj toxic.Prin tot ce face mizerabilul asta acum nu face decat sa-si faca campanie electorala pe banii oamenilor,tot jocul asta este o manevra pe bani publici si deloc putini.mai bine facem noi referendum sa-l trimitem inapoi la Pestera.
11
9
Nu exista cuvinte sa caraterizezi asemenea animal . Vai de familia lui , cum il supportable .
10
5
E paravanul perfect pt furaciunea PSD la Medgidia...si ea si ea un os sa roada...postul sotului, al copilului...plimbari prin tara
12
5
La Medgidia se poate face liniste doar daca toti astia de la PSD-ALDE-PNL vor fi alungati din oras , in pustie , eventual inecati in canalul Dunare -Marea Neagra ! Vladeasca trebuie dusa ori la Poarta Alba , ori la turci ...
13
8
A lasat praf strazile din cartierul Catanga Mai bine le lasa ca inainte
14
10
Cine o sa va mai aleaga pe voi, consilierii PSD ati imbolnavit populatia cu minciuni!!
15
10
Mai doamna viceprimar mai lasane cu prostiile tale impreuna cu satrata voastra de penali .langa dragnita locul vostru
17
10
Vrabie mafiot ALDE
18
14
Cata vreme suntem consilieri facem ce vrem!...si asta, PENTRU CA PUTEM! Asa ca nu va mai obositi sa colectati semnaturi ca pe noi nu ne mai da jos nimeni. Avem si noi lingaii nostrii care ne vor vota in contiuare...
15
17
aveti impresia ca puscariasul draknea va da puteri sa distrugeti tot in calea voastra, nenorocitilor, il veti urma in flanc la puscarie. Sa va fie clar , o haita de hoti si borfasi de cea mai slaba speta, nu poate subjuga o tara cu poporul cu tot. In puscarie va vor putrzi oasele, nici iadul nu va va accepta
8
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920