REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Medicul Silvia Popi, acuzată că a crăpat pereţii unui vecin

Medicul Silvia Popi, acuzată că a crăpat pereţii unui vecin

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 12159

Un medic din Constanţa este acuzat că terorizează vârstnicii din blocul în care acesta deţine un cabinet medical particlar. Este vorba despre Silvia Popi, neurolog care-şi desfăşoară activitatea pe bulevardul Tomis, numărul 234, bloc TD 15, scara B. Medicul deţine aici, de mai mulţi ani, două imobile pe care le recompartimentează, în vederea extinderii cabinetului medical. Unul din vecini spune că de ani de zile Popi tot lucrează în imobile, iar gălăgia şi zgomotul au devenit din ce în ce mai insuportabil. Cel mai afectat este Ion Lepădatu, spune el, care locuieşte deasupra cabinetului medical. Din cauza lucrărilor efectuate, a mai punctat el, apartamentul său a fost grav afectat. A fost realizată şi o expertiză tehnică care spune că, probabil, crăpăturile din pereţi sunt cauzate de lucrările de construcţie.

Silvia Popi, medic neurolog care a activat, până de curând, şi în Spitalul Judeţean Constanţa, deţine pe bulevardul Tomis, numărul 234, bloc TD 15, scara B două apartamente. Unul, îl are de mai mulţi ani, şi funcţiona ca şi cabinet medical neorologic. Ulterior, Silvia Popi a achiziţionat şi apartamentul alăturat pe care a decis să-l recompartimenteze în vederea extinderii cabinetului.

Vecinul spune că i-a distrus pereţii!

Vecinul de deasupra, Ion Lepădatu, spune că atât el, cât şi vecinii lui sunt terorizaţi, că nu mai suportă zgomotul cauzat de lucrări care persistă de ani de zile.

„De ani de zile tot construieşte”, spune bărbatul. Problema lui cea mai mare sunt fisurile din pereţii apartamentului în care locuieşte. Spune el, cauzate de lucrările efectuate de medicul Silvia Popi. Aşa că a mers în instanţă pentru a se constata acest aspect, unde a cerut şi o expertiză tehnică. „ De ani de zile tot construieşte. Ne-a înnebunit pe toţi. A făcut lucrări fără autorizaţii, le-a obţinut ulterior, a fost obligată, eu nu i-am acordul pentru lucrări, a mers în instanţă, acolo l-a obţinut. Am numai crăpături în pereţi, vedeţi şi dumneavoastră. Nu respectă autorizaţiile, s-au acoperit boxele de aerisirie. Suntem terorizaţi. Am fost şi la DSP, pentru că nu avea circuite separate la baie”, a spus Ion Lepădatu.

S-a efectuat o expertiză pentru a se stabili deteriorările existente în apartamentul 24, stabilirea cauzelor şi soluţiilor de reparare. Concluzia expertizei a fost că „fisurile apărute în pereţii exteriori ai apartamentului, se datorează, cel mai probabil, pe de o parte folosirii unei tehnologii de demolare necorespunzătoare care a condus la vibraţii puternice”.

Silvia Popi spune că deţine autorizaţie pentru lucrările de construire

În replică, Silvia Popi a declarat, pentru Replica, faptul că deţine toate autorizaţiile necesare efectuării lucrărilor, ultima fiind obţinută în dată recentă. "Am toate autorizaţiile de construire, fac totul legal", a spus medicul..

Mai mult, a mai spus Popi, nu există niciun conflict, vecinul este în vârstă şi are probleme cu jumătate de scară.

„Nu există niciun fel de conflict. Domnul este în vârstă, se ceartă cu toată lumea. Nu a vrut să-mi dea acordul pentru lucrări, am încercat, împreună cu avocaţii, să negociem, până la urmă am mers în instanţă şi am câştigat”, a spus Silvia Popi.

Cât despre expertiza tehnică care a constatat fisurile, „expertul a specificat faptul că...probabil din cauza lucrărilor. Omul nu şi-a mai renovat apartamentul de 20 de ani. Noi am avut şi expertiză de rezistenţă, realizată de oameni specializaţi, nu se pune probleme de altceva”, a mai precizat Popi, susţinută de soţul ei, Claudiu Robe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
batranul ar trebui sa fie recunoscator pt clinica de sub el,ca nu stie cand va avea nevoie de tratament neurologic
0
2
Invidiosi si ratati ce sunteti fetitza silvitzasi danutza curvutza,hai pa,uitativa in curtea voastra,ca va scapa de sub control si rade lumea de voi,circareselor
1
1
Baga ti in cur comentariul de cacat ofticato Esti o invidioasa si o frustrata E hotarare judecatoreasca dar ai creierul gol Dute si contesta Sa vezi ce o sa te dai cu capul de pereti la final Ca cine sapa groapa altuia ....se duce in prapastie
2
2
CE RATATI MAI SCRIU PE AICI FRUSTRATI ATI FACUT CEVA IN VIATA VA UITATI IN CURTEA ALTUIANIMICURI CE SUNTETI
4
2
cabinet modern la parterul unui bloc vechi de mai bine de 40 de ani???In plus de asta,ce Doamne iarta-ma nu-i ajunge?Are peste 4000 euro salariu,NET.Nu-i mai satura D-zeu...iar ptr cel de sub mine,BRAVO
7
4
cineva 21.35 vrea sa imi suga pola
3
4
hai sa ne sesizam .....
1
2
Femeia investeste banii munciti de ea ca sa faca un cabinet modern. Pentru cine ? Merita poporul asta de analfabeti sa te zbati sa le cresti nivelul? Mai bine dati banii pe concedii doamna doctor decat sa faceti cabinet occidental pentru abia coboratii din copac
7
11
pacat de dna doctor,e greu in Romania sa avansezi,vecinul cu pricina ar tb sa vada avantajele ca are un cabinet medical la 2 pasi,sunt convins ca dna e dispusa sa repare 2 crapaturi in perete chiar daca nu e vina ei... Eu o inteleg,....aceleasi probleme am avut si eu,...dar nu am avut putere de lupta si am plecat departe,...cat mai departe de tara noastra draga...
12
8
Un bosorog , asa cum spui tu , are ani de munca in spate cati nu ai tu de viata !
13
5
cate milioane de concedii medicale s-au dat pe spaga in romania ?
7
5
Panarama esti tu cu toata familia ta. Invata intai sa scrii analfabetule si pe urma sa-ti dai cu parerea.
4
6
Pana rame de astea de bosorogi gasesti peste tot! N-au facut nimic in viata lor, au Primit un apartament de pomana de la stat in anii 90 si li se pare ca sunt buricul pamantului. Orice vrei sa faci intr-un bloc de asta, chiar si sa repari scara, este imposibil sa nu gasesti o pana rama de asta de bosorog care sa se opuna!
10
12
Politia Locala ce spune ?
12
7
daca as sta deasupra cabinetului am reteta. cum intra un pacient pun mana pe ciocan si bateam pana fugea pacientul si doctorita.
13
6
pai daca a crapat pereti sa plateasca daune, zugraveala si tot ce trebuie facut
19
4
Nu au ce sa caute cabinete medicale in blocuri,medicul sa-si faca cabinet in vila lui.
19
3
merge o trantacdna doctor, un control ginecologic ar fii bun pentru ea.,
12
3
Acum cativa ani a fost anchetata si bineinteles gasita nevinovata,ptr ca elibera in jur de 2000 de retete pe luna.Despre ce vorbim?
24
6
Da se poate aprecia ca doamna a fos servita repede,in 27 de zile,eu am astepta o AC doar pentru inchidere balcon cam 100 de zile!
23
4
peste tot...cand un vecin construieste ceva,ceilalti incep cu replicile sesizarile si..RECLAMATIILE...sunt uni care cade cerul pe ei..dar,de ce vecinul sa construiasca???sunt unii care n-au facut nimic la viata lor..au mancat..au baut si-au Kacat..DAR DE CE VECINUL SA CONSTRUIASCA???asta-i roade pe toti...INVIDIA.... OFTICA...asa ne vom chinui..optica romanului nu se schimba nici in mormant...
20
23
Deci, n viziunea scroafei de doctorita, tot pagubitul e vinovat! Are toate avizele? Cu shapaga iei orice! Wjctir scroafo
20
9
s-au prabusit de la retetele duamnei !
16
4
Nu ar mai trebui lasati sa-si faca cabinete medicale de orice fel in apartamente. Constructie separata.
24
4
Apararea proprietatii pt cei saraci este o problema .Esti lasat cu ea doar din mila celui potent ,altfel , in stufarisul acesta de reguli poti fi lasat in strada la orice ora..ar trebui sa avem zone comerciale , industriale si turistice clar delimitate.in orase
26
4
Un simptom de cancer de prostata nedepistat in faza avansata este infundatul urechii ce nu are spete neurologica ci un strigat de alarma ca boala a avansat. Tu ca medic iti dai seama din hemograma ca ceva nu-i in regula si il indrumi spre oncologie nu-l tratezi doar asa sa ai un pacient la numar.
18
5
Felicitari Doamna Doctor! Ati ajutat mii de oameni prin munca dumneavoastra,un medic cu experienta si multa intelegere pentru pacienti Un model pentru noua generatie
12
44
Pana ii ajung controalele ii ajung blestemele.Si pe aia care au dat avizele.Nu merg in cabinetele lor la privat.Sa dea faliment.Cand vor muri nu vor lua cu ei in mormant cabinete, averi,banii.Cate facturi taie medicii la privat in cabinete mici? Cati declara la fisc toti banii.De unde au atatea cabinete si averi? Blanuri,tone de aur? Toti numai cu hotii merg.Sa vina o molima mare, un cutremur de 8 sa rada tot ca nu ne mai ajunge.Am ajuns mai rau ca pe vremea lui Causescu.
26
10
multi vad putini inteleg
13
3
Asa sunt majoritatea neurologilor si psihiatrilor care spun ca un om normal trebuie sa faca un control profilactic si se gasesc destui prosti cu bani care sa puna botu la vrajela lor si asa se duce omul sanatos la control dar au ei grije sa te il ia cu vrajeala si sa il faca clientu clinicilor lor private.La fel si tigancile alea cu"magia alba",sau popi care fac slujbe dalea speciale contra cost,e plina tara de excroci pentru ca sunt si multi creduli.Asta este,majoritatea medicilor si preotilor sunt oameni buni dar nu toti mai sunt si excroci sau spagari destui printre ei.
31
1
HOata asta irecuperabila mai are tupeu sa vorbeasca? Inclusiv fata o recomanda pentru mangle.
36
9
de la o machedoanca !
32
11
E medic de la Spiru Haret sau de la Cucuietii din Deal? Peste tot, acum dai de indivizi care chipurile au facut o facultate. Vai de capul lor si fereasca Dumnezeu sa ajungi pe mana lor.
28
7
Sa i dam foc nenorocitei , alta solutie nu este , a corupt pe toata lumea, foc la babaciune
19
10
Femeia e tacanita rau de tot. Mai are un apt si la blocul TS10 unde la fel e in conflict cu majoritatea locatarilor. De barbatasu fieva mila ca e vai de viata lui cu nebuna asta. Si da chiar ca seamana cu morsa Corina Martin
39
7
este cumva verisoara cu Corina Martin ? ... o inocenta intrebare ...
25
8
daca si paparuda asta e medic atunci eu sunt viitorul presedinte ... si nu uitati sa va spalati pe maini
40
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272