REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MEGA-ŢEAPĂ cu pamperşi! Sute de mămici, ÎNŞELATE pe Facebook

MEGA-ŢEAPĂ cu pamperşi! Sute de mămici, ÎNŞELATE pe Facebook

Replica API 12 iulie 2017 | 01:35 759

S-a dat alerta în rândul proaspetelor mămici! Nu-şi mai bat capul cu rujeolă, vaccinuri, medici pediatri şi aşa mai departe, au acum misiunea de a o prinde pe individa care le-a înşelat promiţându-le scutece la preţuri fără concurenţă. Internetul a fost umplut de discuţii între mămici care au plătit în avans pentru pamperşi care însă nu le-au mai fost livraţi de luni de zile de când tot aşteaptă. Acum, prinde hoaţa (sau hoţii) dacă poţi, mai cu seamă că cea suspectată şi-a şters contul de Facebook, la telefon nu mai răspunde. Mai multe femei înşelate fac acum apel către toate păgubitele să nu mai aştepte, şi să depună plângeri la Poliţie. Unele dintre ele spun că au făcut comenzi de doar 100 de lei, însă altele au crezut că vor avea stoc “pe viaţă” la pamperşi şi au comandat de 1.000 de lei ori chiar mai mult. Banii, desigur, i-au dat în avans.

Înşelătoria a funcţionat “ca unsă”: pe grupurile de Facebook utilizat de tinere mămici au apărut tot felul de oferte la produse necesare bebeluşilor – pamperşi, şerveţele umede etc. Oferte de megabaxuri de scutece 3 + 1 gratis, 3 + 5 pachete de şerveţele gratis sau 5 + 2 gratis la cutii cu lapte praf, 20 de pachete de şerveţele cu un preţ la aproape un sfert decât la magazin a determinat o puzderie de mămici din ţară să intre în această reţea. Plata era în avans, iar livrarea era promisă în 30-45 de zile. Nici după 6 luni de zile, femeile nu au intrat în posesia celor comandate, aşa că au realizat că este… o mare ţeapă! Momentan, nu se poate spune exact cifra celor înşelate, pentru că nu vorbim doar despre femei din Constanţa! “Eu am comandat de 100 de lei, nu e mare lucru, dar ce te faci că cineva a comandat de 10.000 de lei?!”, a declarat Mirela, una dintre mămicile din Constanţa care s-a lăsat încântată de „mega-ofertele” de pe Internet.

La inspectoratele de poliţie din ţară a început deja să curgă cu sesizări!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cautam fraieri !
6
0
Jegosi sunt peste tot !!
4
0
Bine ca nu trebuie multa scoala cand faceti copii. Mai ne miram de batranii inselati prin diverse metode !l
10
0
ca sa fii in grupuri de mamici pe Fb, n-ai nevoie de creier - doar VG si telfon mobil
8
0
Cine prelua comenzile?
3
0
Prostii nu trebuie cautati, vin ei singuri la tine.
12
0
sa platesti anticipat pentru ceva este intradevar iesit din rand
8
0
pai ba boilor adica,,LOL,,si alalalt,sa ziceti merci ca sunt navigatori in comuna primitiva C-ta.sincer ma mir ca inca exista ,,prosti,, care stau luni de zile pe mare apoi vin in comuna C-ta si ,,investesc,,in groapa de gunoi C-ta.simplul fapt ca-si cheltuiesc banii sustine ,,economia,,care,,duduie,,dupa cum afirma fagaboul.de fapt e oras asistat social din banii navigatorilor. banii de la ei vin de-si permite fagabou sa faca mol peste mol.alooo fagabou,mai usurel cu tunurile imobiliare date de machidonii tai imputziti.jos labele de pe locurile de joaca si parcurile retrocedate.
10
3
daca sunt prosti multi , sunt si profitori multi.
12
2
ai omis "sotii de navigatori"
13
4
Cat de proasta, vaca si autista sa iesteti fa? cum sa crezi ca iti vor da banii inapoi "DUBLATI" , va meritati soarta, proastelor, a-ti mai facut si copii, vaci tampite iubitoare de seriale indiene si turcesti, laba muie si mondenitati. Ma pis pe voi, va meritati teapa proastele dracu'
16
8
Asta miroase a pempersi folositi prin firme de publicitate.Nu oricine are experienta postarii reclamelor,si se vede priceperea in foto,nu oricine stie sa puna la punct sistemul de colectare al banilor ptr produsele din reclama si nu oricine se pricepe sa stearga reclamele.Asadar, miroase a pempers de agentie de publicitate sau angajati ai uneia ,care, ahtiati dupa bani au gasit ideea creativa sa-i fure.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614