REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Meleşcanu îi cere preşedintelui rechemarea ambasadorului George Maior

Meleşcanu îi cere preşedintelui rechemarea ambasadorului George Maior

Replica API 9 mai 2019 | 02:20 448

Teodor Meleşcanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat, miercuri, că îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis rechemarea ambasadorului României în SUA, George Maior.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
melescanule de ce n-ai zis in pizda ma-tii ca madagascarul vrea sa-l trimita pe hotul mazare inapoi la Constanta ??? Futu-mi-te-as in gat de porc hot comunist !!!! Hai unule mai linge putin cacat !!!
3
0
Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca oamenii aia, adusi cu arcanul, il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!
4
0
dan spataru a murit asa ca o iau pe nevasta-ta , cu bot botoxat mulat pe pula ! ne iubim boule , tu esti paravanul de care are nevoie pt un statut social ! dupa ce ca o lingi in gura mi-a zis ca o lingi si in pizda , ca sa nu te paraseasca ! muie opozantule !
1
3
Bai pielea pulii de la 12:03 lasa-l pe Dan Spataru si ia-mi cacatul la lins muistule !!! Si da-i si niste limbi irinucai cacatule pesedist !!! Muie cu cacat la toti pesedeii in frunte cu infractorul dragnea !!!
4
2
cand ti-e pula-n cur ca paru' , poti sa canti ca dan spataru ? sau prestezi si oral iar cu mana postezi ????
4
3
Cum sa-l recheme Saptecase pe pupatorul lui de cur de la Washington?
4
3
Se pare ca un om din alianta PSD. ALDE ar fi vrut sa primeasca o invitatie din partea oficialilor USA pentru o vizita in state, asta nu s-a intamplat si dupa ce Tari care spunea cu putin timp in urma"Maior este vinovat de imagine proasta a Romaniei in SUA" de parca americani nu au ambasada in Romania acum vine Mele sa ii ceara presedintelui ambasadorului roman.
5
3
Securist obosit ,dute la pensie!
4
4
Asta si cu fosila de kati andronescu, scapati de la Antipa, mai bine s-ar interesa de colive si parastase ka-i cauta moartea pe-acasa si ei se-ascund prin ministere de frica ei. Lasati tinerii sa-si croiasca singuri viitorul, voi, sigur v-ati aranjat si garsoniera la Bellu! Ajunge ca ne-ngropati de vii!
5
1
@irinuca nu cumva esti Ponta de pui asemenea intrebare ? A dat nasicu de belea?
3
3
O sa-l aduca ionatanu pe Maior cand o sa vrea sa vina el Maior.
5
1
Din statul paralel. Nasu lui ponta.
7
4
Maior nu era ala care era in sufragerie cu Kovesi si Coldea?
9
4
Mai bine securistul Melescanu ar chema pe doamna cu coasa s plece impreuna
8
7
Melescanu sa-si ceara transferul la Antipa
9
8
asa ti-a dictat dictatorul draknea?
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272