REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MICROBUZUL GROAZEI: scaune rupte, mizerie şi sufocare! VIDEO

MICROBUZUL GROAZEI: scaune rupte, mizerie şi sufocare! VIDEO

Replica API 1 septembrie 2018 | 00:00 665

‘Poveşti din Dumacris’

‘Poveşti din Dumacris’

Călătoria cu microbuzul nu mai este de mult timp una sigură şi confortabilă! Spunem asta pentru că cei care fac naveta din alte localităţi la Constanţa sunt îngroziţi de drumul aproape zilnic pe care îl au de parcurs cu microbuzele ce leagă oraşul de la malul mării cu localităţile limitrofe. Mai exact, unul dintre microbuzele ce aparţin unei cunoscute firme de transport călători între Constanţa şi celelalte localităţi din judeţ a fost coşmarul călătorilor în sezonul estival.

Cei care optează pentru călătoria cu microbuzul în detrimentul trenului CFR sau altor mijloace, sau pur şi simplu sunt împinşi de circumstanţe să aleagă cursa cu microbuzul, trăiesc coşmarul vieţii lor. Pe lângă faptul că nu oferă condiţii decente, un loc pe scaun sau aer respirabil, viaţa călătorilor cu microbuzul poate însemna uneori ultima cursă.

Din păcate, accidentele rutiere în care sunt implicate microbuzele de călători se sfârşesc tragic, şi sunt câteva pe care constănţenii nu le pot uita în condiţiile în care mai multe şi-au pierdut viaţa din cauza condiţiilor dezastruoase. Un călător al unui microbuz care face legătura între oraşul Constanţa şi Râmnicu de Jos, o localitate din judeţul Constanţa, a trăit clipe de coşmar într-unul din microbuzele groazei.

Acesta a prezentat în câteva cuvinte ce înseamnă să alegi să călătoreşti cu unele microbuze ale unor companii de transfer călători. În acest sens, călătorilor nu le rămâne decât să aleagă să coboare din microbuz, renunţând la călătorie.

“Acesta este un microbuz aparţinând Dumacris care face curse regulate Constanţa-Râmnicu de Jos şi retur. Imaginile pot ilustra clar cum scaunele sunt distruse, geamurile nu se deschid deloc, dar şi căldura este mare. Să nu mai pomeni despre aerul condiţionat care este deja de domeniul S.F.-ului, nu au văzut ăştia niciodată aşa ceva. Dacă puneai mâna pe speteaza unui scaun ca să te ţii te înnegreai.

Am păţit-o eu. Navetiştii par resemnaţi. Am venit cu microbuzul în Constanţa. Astea trec prin Ovidiu. Stăteam în picioare în spate şi m-am sprijinit de o spetează, m-am murdarit groaznic!”, a declarat pentru Replica de Constanţa, unul dintre pasagerii microbuzului.

Facem precizarea că la o scurtă căutare în mediul online observăm cum cei care au călătorit cel puţin o dată cu microbuzele acestei companii au creat chiar şi o pagină de Facebook intitualtă “Povesti din Dumacris”. Aici, călătorii postează fotografii cu dezastrul regăsit în microbuz pe parcursul drumului.

Citeşte şi: Cursele groazei pe ruta Constanţa-Hârşova: şoferii inconştienţi încarcă până la refuz microbuzele

VIDEO

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este efectul coruptie si spagilor date in sistemul de stat.Spaga oferita la cel mai inalt nivel pina la ultimul "portarel".
3
0
Vorbe n vant
2
2
Cine le da licenta Ce face RARul Ce face protectia consumatorului ? La metropolitan pe Cta Mangalia sunt autocare dezastruoase unele manete sunt legate cu elastic Este o corvada si pt bietii soferi ca nu au ce zice Haideti sa i ajutam cu niste reclamatii la protectia consumatoprului si peste tot unde se fac comntroale si se da OK pt astfel de orori
9
2
Intr o buna zi o sa intelegem ca pe banul nostru , fie el si un leu sau doi, trebuie sa fim respectati si sa ni se ofere calitate, deoarece noi nu dam jumatati de plata, iar in cazul acesta este vb de curatenie, igiena, si transport din punctul a in b IN SIGURANTA!
8
0
Nu ati folosit microbuzele spre Slobozia sau spre Braila din Tomis 3?? Nar tour nu au aer conditionat si nici caldura iarna, nu au spatii pt bagaje cu toate ca fac traseul lung, bagajele de multe ori ocupa scaunele si nu pot lua calatori cat nr de scaune, se strica in trafic de multe ori, au guma de mestecat lipita pe scaune si geamuri, nu li se inchid nici usile ca lumea, e curent, iarna nu au stergatoare -Nartour-, soferii vorbesc mult la telefon, cine ii lasa sa circule si nu le ridica licenta?
7
0
Verificati drumul groazei de la Gradina la Ramnicu de Jos,poate va intra in repartie.
4
0
daca exista multi ca Nicu si mai multi care nu iau atitudine, atunci ne meritam soarta!. Controale pe bune, sa-i prinda cu buzunarele doldora, pt ca eu nu am primit NICIODATA bilet . Spagile se impart si cu OPC si cu agentii de trafic si cu... nu dau nume
8
0
daca nu sunt capabili sa asigure un serviciu pentru care ei s-au angajat si nu i-a obligat nimeni, sa lase pe altii!
8
0
daca nu iti place cum arata maxi- taxi,mergi cu taxiu sau itc.
1
15
nici metropolitan nu este departe c.ta costinesti
12
2
OPC ar trebui scosi de pe piata asa cum faceti si cu unitatile de alimentatie publica prin invhiferea unitatilor!Asteptam realizari marete si in acest domeniu.Siguranta si confortul cel putin cat de cat al cetateanului sa fie pe primul loc.Horia a facut fata patronilor cu brio !Succes OPC si in acest domeniu !
15
1
Ca tot ati sters comentariile si reportajul cu el ! Poate isi coboara curu' din biroul cu aer conditionat si sanctioneaza si el o firma doua de transport calatori ! Dar ... asta e imposibil , nu are sange in instalatie ! Il demit ... patronii de microbuze !
17
0
Sa vedeti maxi-taxi de palazu si tomis plus cum arata , troncane pufneste si iti intra sarme in dos cand te asezi pe scaun.
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367