MIHAELA ANDREI și-a făcut public RAPORTUL de ACTIVITATE în Consiliul Local
MIHAELA ANDREI și-a făcut public RAPORTUL de ACTIVITATE în Consiliul Local
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestConsilierii locali municipali au început să-și prezinte rapoartele de activitate pe anul 2020. Ce mai harnică, dacă putem spune așa, a fost Mihaela Andrei, consilier local, aceasta fiind prima care și-a făcut public raportul de activitate. În afară de ședințele la care a participat, consilierul local a evidenţiat situaţia gravă cu care se confruntă Constanţa având în vedere cele peste 3.500 de PUZ-uri aprobate în ultimii 20 de ani, și totodată, a evidențiat care sunt efectele pe care le-a generat lipsa PUG-ului printre care: urbanizarea necontrolată, infrastructura de transport neadecvată, diminuarea spațiilor verzi, distrugerea parcurilor și a spaţiilor verzi, politica de dezvoltare incoerentă, subordonarea față de interesul privat și schimbarea majoră a PUG-ului cel vechi prin PUZ-urile excesive.
Mihaela Andrei
Consilierul local municipal Mihaela Andrei și-a prezentat joi, 21 octombrie, raportul de activitate anual 2020, în conformitate cu prevederile art. 225 alin 2 din OG nr 57/2019 privind Codul Administrativ. Mihaela Andrei a participat la 15 ședințe, dintre care 11 ședințe ordinare și 4 ședințe extraordinare.
Click pe fotografie!
„Am participat la toate şedinţele de Comisii din care fac parte, unde am dezbătut problemele supuse avizării Comisiei, solicitând în anumite situaţii, explicaţii şi detalii de la factorii responsabili din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa. Am votat pentru participarea tuturor cetăţenilor care au dorit să aibă un punct de vedere legat de ordinea de zi sau alte probleme, la comisiile din care fac parte. Am ascultat, am preluat problemele acestora și le-am adus în faţa celor cu atribuţii de decizie in vederea soluţionării acestora”, a transmis Mihaela Andrei, consilier local municipal.
PUZ-uri fără viziune și efectele lipsei unui Plan Urbanistic General
„Am pus în discuţie membrilor Comisiei dar și în şedinţele Consiliului Local multe probleme cu care se confruntă cetăţenii si pe care le-am considerat şi încă le consider imperios necesare să fie soluţionate. Am evidenţiat situaţia gravă cu care se confruntă Constanţa având în vedere cele peste 3500 de PUZ-uri aprobate în ultimii 20 de ani, care au dus la o lipsă de viziune de dezvoltare a Constanței. Am pus în discuţie și am evidenţiat în cadrul şedinţelor dar și în mod public, care au fost și sunt efectele pe care le-a generat lipsa PUG-ului: urbanizarea necontrolată, infrastructura de transport neadecvată, diminuarea spațiilor verzi, distrugerea parcurilor și a spaţiilor verzi, politica de dezvoltare incoerentă, subordonarea față de interesul privat și schimbarea majoră a PUG-ului cel vechi prin PUZ-urile excesive”, a mai adăugat Mihaela Andrei.
În anul 2020 primarul a alocat pentru dezvoltare doar 4% din buget
„Am atras atenţia că aceleaşi proiecte se regăsesc încă din 2016 şi că niciun proiect nu a fost finalizat, unele dintre acestea nici măcar începute. Am analizat bugetele pe toți anii precedenţi încă din anul 2015, pentru a ne face cu toţii o imagine privind starea economică a Constanţei. În urma analizei a reieşit că dacă în anul 2015 Constanţa avea alocat la secţiunea dezvoltare aproape 30% din buget, această alocare pentru dezvoltare a scăzut în fiecare an iar în anul 2020 primarul a alocat pentru dezvoltare doar 4% din bugetul Primăriei”, a mai spus consilierul local.
Primăria Constanța
Diana BERECHET
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News