REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.6° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Mihai Tudose: 'Nu ştiu de ce boală suferă domnul Cîţu, dar sper să se facă bine, că altfel...'

Mihai Tudose: 'Nu ştiu de ce boală suferă domnul Cîţu, dar sper să se facă bine, că altfel...'

Replica API 6 iulie 2021 | 23:41 1562

Fostul premier PSD Mihai Tudose a intervenit telefonic la România TV pentru a comenta declaraţia premierului Florin Cîţu, care a afirmat că cei doi răniţi grav în incendiul de la Petromidia vor fi transferaţi în străinătate la intervenţia sa, scrie stiripesurse.ro

„Când avem așa prim ministru, nu este niciun efort, ne iese natural. Mă uit la știri și am impresia că suntem într-o piesă de Kafka. Nici nu știu cu ce să încep. Nici nu mă interesează că 12 țări au luat deja banii, ci că noi puteam deja să avem banii în cont și să repornim motoarele economiei, dar nu-i avem.

Comisia și tot Parlamentul European intră în vacanță, așa că abia în tomna se va relua analiză dosarului.

Dar premierul Citu este în campanie electorală și bate țară în lung și-n lat. La Vaslui au vrut primarii PSD să vorbească cu Citu, dar le-a spus că pentru probleme guvernamentale să vină la guvern, deci el nu era prim ministru acolo, era candidat la preşedinția PNL și atât.

În 2015 guvernul a plecat pentru că nu au găsit locuri pentru 60 de arși grav. Între timp au fost la guvernare Orban, Citu, Voiculescu, iar azi aflăm că pentru 2 arși a intervenit premierul Citu. Nu zic, e greu pentru orice țară să găsească loc pentru 60 de mari arși, dar pentru 2…

Doamna ministru al Sănătăţii spunea că sunt priorități și că ea nu bagă pe nimeni în față, acum dacă a sunat-o premierul bagă. Plus că azi a venit comunicat de la Petromidia care anunță că cei doi vor fi transferați pe cheltuiala companiei, deci nu cumva domnul Citu minte?

Eu nu știu de ce boală suferă domnul Citu, dar sper să se facă bine, pentru că în halul în care conduce țară, cred că ne ducem cu toți unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin.

Legea obligă guvernul că atunci când gradul de îndatorare depășește 50% să vină în față Parlamentului și să explice pe ce s-au cheltuit banii, dar evident că nici pe asta nu o respectă..

Cu ciornele lor ne-am făcut de ras cu acest PNRR, care oricum nu este scris în România.”, a spus Mihai Tudose, în exclusivitate, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in concluzie, balbaitul Cutu Cutu minte cum respira
0
0
Mai Sharpei cred ca tu esti bolnav de oftica ca nu ai reusit sa ciordesti cele 100 milioane euro cat ai fost premier. Javra.
3
3
cred ca pe zi ce trece ne tampim cu totii! Voi oameni buni stiti ce vreti de la cei care conduc tara asta ?Nu vedeti ca pe zi ce trece ne scufundam?
2
2
esti un betivan
4
4
Cel mai boschetar parlamentar si prim ministru pe care tara asta l-a avut. Ba nwa Tudose lasa ne ma ca ne ai facut tara de rahat cand ai mers cu miros de tuica in parlamentul european si la comisa europeana de s au imbatat aia pe acolo.sluga umila ce esti
6
6
Nimeni nu stie de ce boala sufere Catu darTudose sufere sigur de spaga cronica
10
7
Nea Todosie mai tragi pe gat rachie???
9
6
D u d u i e i n d u s t r i a a d i c a b u b u i e e x a c t c a m i n t e a m e a
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272