REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Militarul dezertor care ar fi incendiat un apartament din Constanța, găsit MORT

Militarul dezertor care ar fi incendiat un apartament din Constanța, găsit MORT

Replica API 23 noiembrie 2017 | 00:24 980

Daniel Rohozneanu avea doar 22 de ani și o carieră militară înainte. Însă, acesta a recurs la un gest necugetat. Locuia cu chirie într-un apartament din municipiul Constanța, apartament ce a fost cuprins de incendiu în Km. 4-5, la finele săptămânii trecute. De atunci, existau suspiciuni că incendiul nu ar fi fost un accident. Din nefericire, el a fost găsit în apropiere de Gara de Nord din București, mort. Acesta s-ar fi sinucis chiar din ziua incendiului, însă familia l-a recunoscut în cursul acestei săptămâni.

Incendiul care a mistuit, la finalul săptămânii trecute un apartament, în Constanța ar fi fost pus intenționat de un militar - acum declarat dezertor. Chiriașul era considerat suspect încă din ziua exploziei, pentru că locuia în apartament, iar de atunci nu a mai fost văzut. Marina Militară a anunțat că maistrul de 22 de ani nu s-a mai prezentat la unitate. Suspectul era proaspăt absolvent al Școlii de Maiștri de Marina din Constanța. El era considerat dezertor și numai pentru asta, risca până la cinci ani de închisoare.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copilu meu nu era nebun,domu Folorea era un copil responsabil el sa pregatit de mic pt cariera asta si era as la materia istorie
0
0
Sant mama lu Dany nici noi nu putem gasi raspunsu
0
0
Mancati cacat. Orice s ar fi intamplat, nu incendiezi un apartament, lasand gazele pornite. Ce vina avea propietara?, Daca se intampla un carnagiu in acel bloc? In ceea ce priveste maistrii militari da...din coloana vertebrala a armatei au ajuns bataie de joc a armatei, si nimeni nu ia nici o masura. Toti ofiteri mari ai acestei armate de carton isi vad interesul. Ofiterii au niste salarii nesimtite, iar maistrii militari au o treime din acesti bani. De aia se va ajunge ca acesti specialisti ai armatei sa nu mai existe. Sau....vor fi de teapa decedatului.
1
0
Ai dreptate acest copil a fost bagat sa curete dupa incendiu el si altii ..... fara echipament adecvat ,au inhalat rezidii chimice in specisl plumb si de aici au luato razna... UN COLED DE AL LUI A INEBUNIT VEDEA NUMAI FOC IN FATA LUI SI A DECEDAT.asta vorbeau colegii lor la inmormantarea acestuia le estefrica sa vorbeasca.
2
0
Pe afara-i vopsit gardul si-nauntru-i leopardul. Asta a armata romana la ora actuala din pacate, nicio sansa de casa, familie si viitor acceptabil. A intrat in depresie dupa ce a sesizat adevarul despre viitoarea lui cariera militara, zero barat ! Dumnezu sa-l odihneasca in pace pe bietul baietel, nu avea o fata fioroasa ca a dlui prim ministru, si nici nu avea banii lui, statea cu chirie, un militar al armatei romane cu chirie, Dracu a mai auzit de asta !
1
1
au scapat de puscarie infractori adevarati si baiatul asta sa faca 5 ani pt ca vroia sa renunte?!
8
0
Esti sigur ca ai citit articolul inainte de a-l publica? In afara de apartament-apartament apartament si apartament nu se intelege mai nimic...
6
1
Baiat destept,prietenos....avea atatea calitati...ce l-a determinat sa faca acest lucru??? Dumnezeu sa-l ierte
4
0
O intrebare foarte buna. Era cumva de servici cand a fost incendiul? Daca da atunci stim exact care a fost necazul lui. Lui futut pana a cedat. Saracul. Era prea tanar.
3
1
Nu cumva are legatura cu incendiu de la vaporul militar din dana0.Poate raspunsul il au sefii "LOR"???????
7
5
Cu siguranta avea probleme. Una dintre aceastea era la cap. Cum sa faci asa ceva frate? Cum naiba a trecut printr o scoala militara acest specimen? Psihilogii ce au facut? Asa mare deficit de personal este incat orice debil absolveste o scoala militara? Era in stare sa ia o arma cu munitie si sa traga in tot ce misca.
9
7
Il ftea careva cu grade in kr si n-a mai suportat.. ca asa e in armata
7
8
Stie cineva din sefii lui ce avea tanarul asta pe suflet? Sigur, nu! Ei stiu ca era dezertor...Da-l in ma-sa, ce ne intereseaza pe noi problemele lui! Noi ne luam leafa linistiti, el, nenorocitul, ne creeaza probleme, acum cand ne pregatim sa taiem porcul si sa dam cep butoiului...Ce oameni! Sarmanul baiat, cine stie ce probleme avea?...Dumnezeu sa-l ierte!
19
3
Bine zis, daaa !!!
10
1
risca un kkt ...a-ti bagat spaima in el ..tanar si fara experienta de comunist
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272