REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ministru: Elevii ar putea fi chemaţi şi sâmbăta la şcoală

Ministru: Elevii ar putea fi chemaţi şi sâmbăta la şcoală

Replica API 11 ianuarie 2021 | 00:21 1670

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a spus că elevii ar putea fi chemaţi la şcoală şi sâmbăta pentru a recupera materia pierdută, asta dacă se vor redeschide școlile. Dacă nu se poate prezență fizică în școli, atunci „vom avea o mare problemă”, a precizat ministrul.

„Printre cele 7.203 şcoli nu este nici una care să spună că nu are nevoie de nici un fel de acţiune remedială. Sunt convins că fiecare profesor va trebui să se implice în aceste acţiuni remediale. Am căzut de acord că trebuie făcute faţă în faţă. Acţiunile remediale trebuie făcute peste programul specific clasei aferent semestrului doi. Deci, este clar că trebuie să vină mai multe ore la şcoală. Pot însemna şi ore pe parcursul zilelor de sâmbătă, dar vom vedea care e disponibilitatea în funcţie de specificul fiecărei şcoli,” a declarat ministrul Educației la Europa FM, scrie stiripesurse.ro.

Ulterior, ministrul a afirmat la Antena 3 că este posibil să fie amânată încheierea mediilor pentru ca elevii să aibă timp să facă orele suplimentare și să-și recupereze materia. „Va fi o mare, mare problema daca nu se va putea prezenta fizica”, a adăugat Sorin Cîmpeanu la Antena 3. Ministrul nu exclude ca din examene să fie eliminată o parte din materie dacă elevii nu au reușit să o parcurgă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa recupereze istoria lui iliescu scoala de cacao....
0
0
ce facem, ne intoarcem in co munism? si asa se face carte de 2 lei , de cea mai slaba calitate si toti profesorii fac pe blat meditatii cu 4-5 copii,,banii negrii la greu, cred k acum de un an de zil au suferit mult k nau facut meditatii ,onlinee
0
1
pleaca acasa
3
0
Pai nea ministru, elimini o parte din materie acum ,dar de recuperat tot trebuie sa o recuperezi candva, sau ramane pierduta pt.totdeauna? Nu de alta, dar nu avem suficiente posturi de ministru pt.cei cu goluri in pregatire!
5
0
Numele spune totul despre tine, hahahaha
2
1
sambata o sa merg eu cu mumamea la scoala pt caco pii din roumania au program de netflix sambata
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212