REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ministrul de interne, Lucian Bode, și primarul Emil Boc, vizită de lucru la Untold

Ministrul de interne, Lucian Bode, și primarul Emil Boc, vizită de lucru la Untold

Replica API 7 august 2022 | 00:00 995

Ministrul Lucian Bode, alături de Emil Boc, a fost prezent în centrul de comandă de unde angajații din structurile MAI asigură ordinea la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Untold.

Lucian Bode și Emil Boc, vizită de lucru la Untold

În penultima noapte a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, ministrul de interne, Lucian Bode, împreună cu primarul Emil Boc au făcut o vizită de lucru la festivalul Untold, acolo unde circa 1.000 de angajați din structurile MAI sunt însărcinați cu păstrarea ordinii publice.

Ministrul Lucian Bode a publicat câteva poze și din centrul de comandă al MAI de la festival, susținând că autoritățile au adoptat o strategie pro-activă menită a preveni evenimentele nedorite care ar putea umbri desfășurarea festivalului.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor.

Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel.

A fost aplicat și de această dată modelul pro-activ de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea”, a scris Lucian Bode, conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se asociaza cu drogatii si betivii pentru voturi. Acestea sunt maniere pesediste - populiste.
0
0
Cand furai cu Basescu si Udrea 20 de miliarde de euro in 2019, imprumut FMI ce a fost "virat la BNR pentru mentinerea cursului" la fel de bun era Boc? Ati uitat? 75% reducere salarii, taiere stimulente, al treisprezecelea salariu, sporul de vechime, toate acestea concomitent cu furtul masiv al fondurilor Statului Roman, banii romanilor!
0
0
a fost buna palinca,haleala- gratis nu?Niste amarati intelectuali ce alearga dupa imagine votati de necunoscatori ca sa nu spun altfel!
0
0
despre boc. Dar sa te afisezi cu un mwist ca bode te desconsidera ca om.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212