REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Ministrul Dezvoltării - discuţii cu comisarul european pentru Transporturi despre dezvoltarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav

Ministrul Dezvoltării - discuţii cu comisarul european pentru Transporturi despre dezvoltarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav

Victor ROTARU 21 septembrie 2023 | 00:00 461

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a discutat cu comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, europarlamentarul Siegfried Mureşan şi cu directorul Aeroportului Braşov-Ghimbav, Alexandru Anghel.

Ministrul Dezvoltarii - discutii cu comisarul european pentru Transporturi despre dezvoltarea Aeroportului International Brasov-Ghimbav

"Ne-am concentrat pe găsirea sprijinului şi oportunităţilor de finanţare pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav (AIBG). Comisarul Adina Vălean ne-a sfătuit să ne orientăm către finanţări pentru mobilitate duală civil-militară prin programul CEF (Connecting Europe Facility), cu obiectivul de a include aeroportul în reţeaua europeană de transport TEN-T", a scris Veştea pe Facebook.

El precizează că, în cadrul discuţiilor, a prezentat progresele recente ale Aeroportului Braşov-Ghimbav, în special extinderea platformei de parcare aeronave, având în vedere colaborarea cu baza NATO de la Cincu.

"Siegfried Mureşan a confirmat că în Parlamentul European se discută despre alocarea de fonduri pentru mobilitate, iar directorul aeroportului a subliniat importanţa extinderii platformei de parcare aeronave şi colaborarea cu autorităţile locale. Am încredere că vom obţine sprijinul necesar pentru a transforma Aeroportul Internaţional Braşov - Ghimbav într-un hub regional de conectivitate europeană", a mai scris ministrul Dezvoltării.

Discuţiile s-au purtat în format hibrid Bucureşti-Bruxelles, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE Pentru magistrati. Parazitii societatii romanesti. Cer drepturi de trei ori mai multe decat este normal, dar isi bat joc de dosarele cetatenilor de rand. Ce fel de dreptate faceti ? Judecati mizerabil si dati sentinte ciudate iesite din comun. Pentru aceste aspecte negative cereri drepturi ? Nu va este rusine ? Noi oamenii de rand pe care ii judecati stramb sa muncim ca sa va imbuibati voi ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468