REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ministrul TURISMULUI, Constantin Daniel CADARIU, vizită de lucru la CONSTANȚA. VIDEO

Ministrul TURISMULUI, Constantin Daniel CADARIU, vizită de lucru la CONSTANȚA. VIDEO

Replica API 8 ianuarie 2022 | 13:24 1421

Sâmbătă, 08 ianuarie a.c., ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu, a participat la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri și ai turismului din județul Constanța.

Întâlnirea a avut loc la ora 10:00, în Sala Remus Opreanu, urmând ca la ora 12:30, în aceeași locație, să aibă loc o conferință de presă.

Prezenți la eveniment au fost: Daniel Cadariu, ministrul Tursmului, primarul Vergil Chițac, prefectul județului Silviu Coșa și George Niculescu secretar de stat în ministerul Energiei. În sală sunt și reprezentanți din turism: Anca Nedea, Mircea Dobre, Corina Martin.

"În cadrul acestei întâlniri am făcut o scurtă prezentare a atribuțiilor și a urgențelor. Am cules informații particulare și generale din acest județ. Este cea de a treia întâlnire regională de când am preluat mandatul. Am mai fost la Brașov și Vatra Dornei.”, a declarat Daniel Cadariu.

Lățirea plajelor din Mamaia, cea mai mare problemă!

,,Am reținut foarte multe probleme punctuale și urgențe și vom încerca să colaborăm cu celelalte ministere. Nu mai contează dacă problemele țin de sezonul estival. Pe litoral s-a discutat legat de problemele turismului și anume principala cale de a promova turismul pe litoralul românesc. Deși am prezentat celor care au participat intențiile ministerului pentru acest an, începând cu afacerile aflate la început și cu cele mai mari. Cea mai mare problemă o reprezintă lățirea plajelor din Mamaia. Noi, ministerul avem o anumita implicare pentru că trebuie sa atestăm plajele. Ne-am luat angajamentul ca vom avea o întrevedere de urgentă cu ministerul Mediului. În principiu, nu poți folosi un bun decât dacă îl ai în administrare. Este un bun care nu este intabulat și cadastrat. Nu am identificat, acum, instant, o soluție.”, a mai adăugat acesta.

Video:

Diana BERECHET, A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vrea sa spuna inginerul asta este ca nu putem merge la plaja decat daca sunt private si cu sezlonguri cu plata puse acolo. Si se mira ca nu mai vor oamenii in concediu in tara, mai bine dau banii la altii.
2
0
O fi platit taxa de la Fetesti?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212