REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Minoră AMENINȚATĂ, RĂPITĂ, LEGATĂ de CALORIFER și pusă să se PROSTITUEZE!

Minoră AMENINȚATĂ, RĂPITĂ, LEGATĂ de CALORIFER și pusă să se PROSTITUEZE!

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 381

Cu pistol și cuțit

Cu pistol și cuțit

Doi indivizi au fost condamnați la câte 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța. Aceștia au răpit o fată, au amenințat-o, au dus-o într-un apartament și au legat-o de un calorifer, obligând-o să întrețină raporturi sexuale cu diferiți bărbați.

Prin actul de sesizare s-a reținut că la data de 26.01.2018, prin constrângere (folosind pentru amenințare un cuțit, o lanternă cu electroșoc, un pistol cu aer comprimat, dar și o bandă scotch pentru legarea membrelor superioare și inferioare) și răpire, au recrutat-o pe persoana vătămată B.L. (în vârstă de 16 ani, internată într-un Centrul de Plasament), din zona unui popas, au transportat-o cu autoturismul marca Wolkswagen Passat, după care au adăpostit-o într-o locuință, în scopul exploatării și, prin constrângere (amenințări cu acte de violență, folosirea unui pistol cu bile și a unui cuțit) și lipsire de libertate în mod continuu, legând-o cu un lanț de un calorifer, au obligat-o la practicarea prostituției până în data de 06.02. 2018 , când persoana vătămată, profitând de lipsa autorilor de la domiciliu și de faptul că nu era legată de calorifer, dar și de neatenția unui martor - cel care locuia în același apartament cu inculpații – a reușit să escaladeze geamul de la bucătărie, să fugă într-o piață din apropiere, unde a apelat la ajutorul unui taximetrist și s-a prezentat la sediul IPJ Tulcea, pentru a reclama fapta. Prezenți în fața instanței, în stare de arest la domiciliu, inculpații au recunoscut în totalitate comiterea faptei, solicitând judecarea cauzei potrivit procedurii simplificate. Menționăm că fata s-a întâlnit cu inculpații prin intermediul unei alte persoane, care i-a spus că ei îi pot oferi un loc de muncă, în sensul că respectivii caută fete necalificate, cărora le oferă un domiciliu până când se vor specializa pe meseriile barman și ospătar. Însă, când a urcat în mașină, a fost amenințată și constrânsă să meargă la respectivul apartament, unde a fost legată de calorifer și pusă să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați. Ambii indivizi au fost condamnați la câte 4 ani și 6 luni de închisoare. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Judecatori corupti si de kkt. Pai ba tampitilor,voi da ti 4 ani pt furturi ,sau infractiuni usoare si ...tot 4 4 ani pt astfel de cazuri . V ati luat banuti ,e clar si limpede.
0
0
Cum cacat doar 4 ani? Ca astia fac 1 an jumate din toata pedeapsa si dupa o iau de la inceput
4
0
40 de ani de puscarie si se face cat de cat dreptate . Asa , au scapat usor . Judecatori nostri stau drepti in jilturile lor marete si judeca al dracului de stramb . Nenorocesc o groaza de copile si scapa cu catva ani de detentie .
6
0
Tiganii puscariasi nu se potolesc, ca hienele cand simt miros de sange musca pe la spate. Au distrus mii de fete tinere si minore. In toate celelalte tari sunt batuti de politie.
5
1
Trebuia sa ii puna sa plateasca si un milion de euro despagubire asta doar asa ca sa munceasca si golani vreo cativa ani pentru fata dupa ce se vor elibera,daca nu dau bani atunci sa plateasca altfel,transformati bani care trebuiau dati despagubire in inca cate zece ani de puscarie pt.fiecare.Asta doar asa ca sa vada si alti viteji dastia ce ii asteapta daca fac si ei ce au facut baieti astia.
8
1
Halal judecatori cu asemenea pedepse mici , posibil ca si ei sunt amatori la aceste "sedinte". Golanii stau vre-un an si sunt liberi , gata pt noi ispravi. Rusine cu asa justitie
11
0
sa dea lege sa nu umbli in fundu gol pe langa sula sculata.eeee pericol de expolozie.
1
4
Trebuie bafgati in pirnaie grea si bouarii aia care au profitat de fata,vazind ca este tinuta cu forta de tiganii pesti.Cautati-i si legati-i pe nenorociti!
10
0
Asa zisa pedeapsa este de fapt un fel de incurajare. Astia care au marcat pe viata un om,vor iesi din parnaie si vor continua cu infractiunile la scara si mai mare. La noi drepturile omului inseamna ori drepturi egale pentru infractori si cei cinstiti,ori umilirea celor cinstiti de catre infractori si de stat prin asa zisa justitie.
16
1
Jigodii de oameni care ar trebui sa dispara de pe fata pamantului.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108