REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Minorul care a incendiat blocul din KM 4-5 a fost condamnat

Minorul care a incendiat blocul din KM 4-5 a fost condamnat

V.S., A.F. 3 noiembrie 2022 | 18:16 12000

Minorul care a incendiat blocul din KM 4-5, în urma căruia au fost distruse 94 de apartamente și 37 de autoturisme parcate la subsol, de pe strada Nicolae Grindeanu, a fost condamnat. Minorul a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 3 ani și 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, vătămare corporală din culpă, și evadare (3 acte materiale). Sentința a fost dată de judecătoria din Constanța pe 3 noiembrie a.c. și nu este definitivă.
 

Reamintim faptul că un incendiu puternic a izbucnit,în 2021, la un bloc situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu din zona Km 4 - 5. Focul a pornit din parcarea subterană, de la un vehicul, ulterior extinzându-se spre apartamente.

Panica s-a instalat imediat, oamenii au ieșit desculți în stradă, disperați și speriați, în timp ce focul devenea tot mai amenințător și pompierii se luptau pentru stingerea flăcărilor. Clădirea a fost afectată în întregime.

În urma cercetărilor s-a stabilit că doi minori, unul de 15 ani și unul de 13 ani, au turnat combustibil pe un autovehicul, focul extinzându-se cu repeziciune.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă avea toate actele la zi va spun eu că este constanta plină de mafioți României care ați distrus tot și spun mafioților de pretutindeni o să fie dreptate atunci când un Mafiot de patron face blocurile fără nici o autorizație de construcție și fără autorizație de funcționare a blocului lăsați să vă conducă mafia așa vă și trebuie dacă era unul mai deștept cerea toate actele la zi așa că succes handicapaților de mafioți de pretutindeni mă pis pe familia mati
0
1
Nu este de vina copilul acela ci este de vina cei de la isu că blocul nu a avut autorizație contra incendiilor și de vinovat mai este și proprietarul care a făcut blocul pisamas pe familia mati de javre împuțite și handicapați mintali care faceți blocurile fără nici o autorizație de construcție
0
6
jegul asta trebuie batut bine de tot sa tina minte toata viata!
4
1
Constructorul , el nu este tras la raspundere ? De ce nu a fost instalat sistemul de stingere a incendiului ? Eu nu spun ca nu este de vina acel minor , ca nu a produs suferinta si pagube materiale . Dar lipsa unui sistem de stingere a incendiului , este cauza principala .
7
4
E de groaza. Doar atat poate justitia din constanta? E retorica.
11
0
Asa o sa ajungă și fiul prostituatei Ion Veronica de la Pol loc C-Vodă , la că-ți bărbați a adus masa în casa sa i-o traga.
5
4
Tara de lumea 4 -a.Daca minorul este condamnat pentru incendiere, de ce nu este condamnat proiectantul sau dezvoltatorul care a prevazut garaje la parterul blocului fara a avea dotari antiincendiu ?
26
9
Nu sageata este adevaratul vinovat
13
1
Nu sageata este adevaratul vinovat
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212