REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

MINTE DIABOLICĂ! De când a aflat că e BOLNAV, vrea să îşi OMOARE SOŢIA!

MINTE DIABOLICĂ! De când a aflat că e BOLNAV, vrea să îşi OMOARE SOŢIA!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 285

Femeia a apelat la ajutorul instanţei

Femeia a apelat la ajutorul instanţei

Situație incredibilă la Constanța! O femeie a apelat la ajutorul instanței după ce a trecut prin clipe de coșmar, după cu susține ea. Aceasta a relatat că soțul vrea s-o omoare întrucât nu vrea ca ea să trăiască mai mult, el fiind diagnosticat cu o boală incurabilă. Pumni în cap, aruncat cu obiecte și jigniri - sunt doar câteva dintre cele reclamate de către victimă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța, la finele săptămânii trecute, au eliberat un ordin de protecție pe numele unui bărbat, pe o perioadă de 6 luni de zile, pârâtul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 20 de metri față de soția sa.

Totodată, i s-a interzis acestuia orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta și i-a fost limitat dreptul de folosință asupra unei părți a locuinței comune, parte compusă din două camere și dependințe aflată pe partea stângă a imobilului cu intrarea din spate.

Menționăm că reclamanta este căsătorită cu pârâtul din anul 1992 (fiind la a doua căsătorie). În urmă cu circa doi ani de zile, el a fost diagnosticat cu o boală incurabilă, iar de atunci și-ar fi exprimat gândurile, în sensul că nu dorește ca soția să trăiască mai mult ca el.

Astfel, a devenit foarte violent. La un moment dat, după intervenția Poliției s-a mai potolit, dar apoi a revenit la vechile obiceiuri. Și în luna ianuarie a acestui an a fost înregistrat un astfel de episod, femeia primind un pumn în zona capului, de față cu familia.

De atunci a plecat de la domiciliu și a locuit la fiica sa. S-a întors acasă abia după ce individul a fost internat în spital, adică pe 14 ianuarie. Dar teama cea mare este legată de faptul că se va întoarce în curând. Reclamanta a mai relatat că este vârstnică și că are afecțiuni cardiace și diabet, motiv pentru care are nevoie de liniște, ceea ce nu prea se întâmplă, întrucât bărbatul o amenință frecvent că o ”toacă ca pe pui” pentru că el oricum va muri și nu vrea ca ea să trăiască mai mult.

Victima susține că o izolează de societate, nu o lasă să primească vizite și o agresează frecvent, inclusiv aruncând cu obiecte în ea. Se pare că pârâtul consumă frecvent băuturi alcoolice, chiar dacă știe că acest lucru îi va agrava boala. În plus, femeia a cerut și divorțul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea l-a imbolnavit.
0
0
Pai daca-i place bautura fa un credit CAR,si cumpara-i bautura multa,multa!
2
0
Haz cu necaz. Pai femeia sta cu potentialul criminal in aceasi locuinta si ala cica nu are voie sa o omoare in partea ei desemnata? Adica tipul e liber si incurajat sa o capaceasca chiar de judecatorii soarelui?! Daca tipul era cumva pesedist declarat era inchis oare? Justitia apara oamenii sau doar le da impresia ca o face,de dragul futerii de timp? Dobitocul trebuie sa fie urgent internat sub paza la psihiatrie si femeia sa primeasca un loc de refugiu secret, pana crapa idiotul,asta e foarte clar !De ce pana mea platim din buget cu o sumedenie de bani niste asa zisi aparatori ai justitiei?!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920