REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mircea Banias: România are de traversat un an extrem de complicat

Mircea Banias: România are de traversat un an extrem de complicat

Virgil STOIAN 19 ianuarie 2023 | 00:00 1118

Anul 2023 a început sub spectrul războiului dintre Rusia și Ucraina care pare din ce în ce mai aproape de granițele țării noastre. Pe lângă război de la granițe, în România va fi și rotativa premierului, lucru așteptat cu nerăbdare dar și cu neîncredere. Mircea Banias, deputat PNL, a vorbit cu reporterii Replica despre anul 2023, despre sistemul de educație, dar și despre stabilitatea politică necesară în actualul context.

Mircea  Banias: Romania are de traversat un an extrem de complicatMircea Banias

Mircea Banias consideră că, în aceste momente destul de tensionate din punct de vedere al politicii externe, Coaliția trebuie să mențină stabilitatea politică. De asemenea, deputatul crede că adoptarea legilor educației este de asemenea o prioritate pentru următoarea perioadă.

Principalele priorități ale perioadei care urmează sunt legile educației și măsurile pentru stimularea absorbției fondurilor europene. În opinia mea, adoptarea acestor măsuri permite modernizarea accelerată a României: printr-un sistem de educație adaptat cerințelor timpului și prin fonduri de dezvoltare care să fie puse la dispoziția comunităților. ” a declarat Mircea Banias, pentru Replica de Constanța.

Mircea  Banias: Romania are de traversat un an extrem de complicat

În privința politicii, Mircea Banias face un apel către partenerii din Coaliție, pentru o colaborare și o menținere a stabilității politice: ”PNL consideră, de asemenea, că România are de traversat un an extrem de complicat. De aceea, apelul către partenerii din Coaliție este de a menține stabilitatea politică și de guvernare, într-un context regional care amenință, în continuare, securitatea țării”, a încheiat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272