REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MOARTE ȘOCANTĂ LA HOTELUL SRI DIN OLIMP! A CĂZUT DE LA ETAJ ÎNTR-UN ȚĂRUȘ! VIDEO

MOARTE ȘOCANTĂ LA HOTELUL SRI DIN OLIMP! A CĂZUT DE LA ETAJ ÎNTR-UN ȚĂRUȘ! VIDEO

Replica API 3 septembrie 2018 | 23:55 880

Moarte șocantă la Constanța! Un bărbat în vârstă de 48 de ani a căzut de la înălțime.... direct într-un țăruș metalic!

Totul s-a petrecut în cursul zilei de luni, 3 septembrie, când autoritățile au fost alertate cu privire la un accident de muncă ce a avut loc la Olimp, la un hotel aflat în reabilitare (Crișana). Un bărbat în vârstă de aproximativ 48 de ani, muncitor, a căzut de la o înălțime de 4 metri, de pe o schelă.

Din câte se pare, bărbatul a căzut de la etajul al doilea, direct într-un țăruș metalic. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, fiindu-i constatat decesul. A fost anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizăm faptul că hotelul Crișana este deținut de Serviciul Român de Informații (SRI).

Iată ce spun oamenii legii

La data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, printr-un apel 112, că pe raza stațiunii Olimp, în apropierea unei anexe a unei unități hoteliere, un bărbat ar fi suferit un accident de muncă. Ajunși la fața locului, polițiștii constănțeni, alături de echipaje de la ambulanță și SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 47 ani, domiciliat într-o localitate din județul Călărași. Ulterior, cadrele medicale au declarat decesul persoanei în cauză. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului municipal Mangalia pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Polițiștii constănțeni continuă cercetările.

Vom reveni!

M.S.P., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat , probabil muncea sa isi intretina familia , cred, pacat
0
0
Spaga sa iasa.
1
0
Toti care inchiriaza schela dau numai o singura podea lata de 50 cm de sectiune schela. Evident ca nu ai stabilitate la inaltime sa duci galeata cu material si sa-ti tii echilibrul pe 50 cm latimea podelei. Scgela trebuie sa aiba podea conform normelor 100-140 cm latime. Inclusiv domnul acela din Costinesti inchiriaza la toti schela cu doar 1 podea contrar ceea ce ii cer oanenii. E vinovat si cel care accepta asa ceva si cel care inchiriaza contrar legii.
1
0
pe schelele de constructii montaj,obligatoriu se folosesc balustradele de protectie,centurile de siguranta pentru lucrul la inaltime si castile de protectie...zilnic la inceperea lucrului se face instructajul sumar de securitatea muncii,pentru tipul de activitate si se semneaza in fisele de instructaj..astfel conducatorul locului de munca este absolvit de orice vina...
10
0
Schela care sa aiba mana curenta nu mai e la moda?
3
0
e blocul ala pe marginea malului,merg la plaja acolo,mucitori ,dulgheri sunt la etajul 9 si bat cuie si merg fara centura pe sipci dintre stalpi,oricum blocul cade inainte sa se termine
0
1
Acum cativa ani tot in Olimp a murit in aceleasi conditii un copil care matura pe acoperisul unei constructii si nu s-a intamplat nimic. Familia a primit cativa bani ca sa taca si sa declare ca acesta se afla in vizita si ca nu muncea la negru . Evenimentul s-a petrecut la un imobil ce se afla la intersectia NEPTUN - OLIMP .
8
1
E sigur mana lui Coldea !
4
4
REAL FINAL DESTINATION!!!
3
3
ITM ul se ocupa de firmele mari care asigura ce trebuie pentru protectia muncii ca de la astia ia spaga, oare omul o fi avut contract de munca si asigurare medicala?
17
0
La 4 m inaltime , pe schela , trebuia sa fie asigurat cu chinga ! In caz de cadere in gol , ramanea atarnat . Dar la cum se construieste in Romania ... e jale !
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108