REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Moartea tinerei sportive din Valu lui Traian NU A FOST ELUCIDATĂ DE NECROPSIE!

Moartea tinerei sportive din Valu lui Traian NU A FOST ELUCIDATĂ DE NECROPSIE!

Replica API 29 ianuarie 2019 | 02:04 477

Medicii legiști nu au putut stabili, în urma necropsiei realizate duminică, 27 ianuarie a.c., cauza decesului tinerei Albertina Narcisa Coșbac, care a căzut ca secerată pe o stradă din Valu lui Traian, în timp ce alerga. Specialiștii așteaptă rezultatul investigațiilor de laborator pentru a spune, cu certitudine, ce a dus la moartea prematură a tinerei sportive.

Tânăra de 27 de ani, Albertina Narcisa Coșbac, era cunoscută ca fiind o fată ambițioasă, mereu zâmbitoare, bine dispusă, care nu se dădea în lături de la provocări. Îi plăcea sportul, îi plăcea să alerge, spun apropiații, motiv pentru care de-a lungul anilor a participat la numeroase competiții.

În prezent intenționa să își schimbe cariera, să dea examen la Academia de Poliție – ea fiind absolventă a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și angajată în cadrul Șantierului Mangalia -, motiv pentru care se pregătea pentru proba de educație fizică. Sâmbătă seara, a plecat de acasă cu gândul să alerge în jur de 10 kilometri. Nu ar fi fost o provocare prea mare, mai spun apropiații, căci a alergat mult mai mult în alte ocazii, inclusiv întreaga distanță de la Valu lui Traian până la Mangalia.

Ce s-a întâmplat, însă, sâmbătă seara, trebuie să stabilească specialiștii. În jurul orei 19,00, trecătorii au văzut-o cum, la un moment dat, a căzut pe trotuar, pe Calea Dobrogei, ca secerată. Imediat, a fost solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, dar manevrele de resurcitare realizate de acestea au rămas fără răspuns.

Duminică, 27 ianuarie a.c., medicii legiști constănțeni au realizat necropsia, dar nu au reușit să stabilească cauza decesului. Drept pentru care, cauza este în continuare „neprecizată”, specialiștii așteptând rezultatul investigațiilor de laborator pentru a preciza ce anume a dus la moartea tinerei.

Cel mai probabil, spun specialiștii, cauza a fost de natură cardiologică, fie în urma unei afecțiuni congenitale rămase nediagnosticată, fie în urma unei dereglări hormonale tiroidiene sau chiar din cauza unei afecțiuni pulmonare netratate corespunzător.

F.B.

Citește și: TRAGEDIE în Valu lui Traian: o tânără sportivă de 27 de ani A MURIT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum puteti vorbi asa de o persoana care a murit???? ??nu va e rusine?
0
0
Pentru toti care nu aveti suflet si bagati comentarii la misto : lu-a-var mortii in gasca lor !
2
1
Punem pariu ca NU a alergat toata distanta Mangalia - Valu? Pe sosea nu putea, ca ar fi ajuns moarta acasa in urma unui accident, iar pe faleza imposibil: nici o muiere nu poate alerga atata pe nisip!!! Si bine ca s-a dus! Voi va ganditi ca am fi avut de-a face cu ea ca militianca nenorocita spagara?!
1
9
Gogu,si ptr.mancaiati tamponul lui alea dp centura,75 % comentatori psihopati mintali,comentati dar rupeti mana
0
8
Mare pacat! O papusa de fata! Si DUMNEZEU poarta doliu....UNEORI!!! DUMNEZEU s-o odihneasca!
5
1
Sa ma cac pe tine de jeg. Ai vrea tu sa stai la Valu , sa ai o casa acolo ,scursura ce esti. Ce legatura au oamenii care stau la Valu,la Cumpana sau in oricare localitate limitrofa orasului. Pai tu te tragi tot dintr o sperma rurala,idiotule.
7
2
Pentru asta de mai jos. Sa sugi tu pula la toata populatia Romaniei si la astia din Valu. Mars in gatu ma tii de zdreanta oligofrena, te a legat ma ta la net si stai sa iti spui Bombele pe site uri. Mars sluga in alta tara daca aici sunt scursuri. Bagamias pula n familiile la astia care sunt romani si rad tot de romani
11
3
Firati ai dracu de poponauti gen,frank,psd a omorato? 75% din poulatia romaniei si din valu sant imitatii de oameni facuti din scursura spermei.cocalarii fara creieri fac si dau politica
4
16
Pentru Muie psd, uita-te mai bine in oglinda sa vezi cat de prost esti si cand ai erectie la vazul fetei tale, da-ti o muie singur
6
12
nu va mai dati in gat valurenilor!
3
3
La ce sa te astepti de la macelarii care fac necropsia ? Mortul e de vina. Muie dragnea, muie pesede !!!
12
10
Pai s-a facut autopsia si cerceteaza organele. Alaturi de aceasta autopsie a organelor se fac si analizele de laborator pentru sange si alte substante care se regaseac in stomac pentru alte determinari.
14
1
Si cum se poate afla cauza , ce autopsie s-a efectuat
14
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272