REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mohammad Murad, despre investiția de milioane de euro din Olimp: „Degeaba fac un hotel superb, dacă drumul din față nu este asfaltat!”

Mohammad Murad, despre investiția de milioane de euro din Olimp: „Degeaba fac un hotel superb, dacă drumul din față nu este asfaltat!”

Replica API 30 iulie 2018 | 00:00 1635

Afaceristul Mohammad Murad vrea să redea strălucirea stațiunii Olimp, având în curs de desfășurare, în prezent, renovarea integrală a complexului Belvedere-Amfiteatru-Panoramic. Investiția se va ridică la 15 milioane de euro, după cum a anunțat chiar afaceristul și este unul dintre proiectele cele mai ambițioase de la această oră, de pe litoralul românesc al Mării Negre. Dar Mohammad Murad a ținut să sublinieze, în contextul vizitei ministrului Turismului Bogdan Trif la Constanța, că, pentru ca proiectul să aibă succes, iar stațiunea să renască, este necesară o mai bună implicare a autorităților în tot ce înseamnă reabilitarea și promovarea litoralului!

sursa foto: profit.ro

După deschiderea unui cazinou la malul mării, în nordul stațiunii Mamaia, în prezența unor nume grele din lumea afacerilor, sportului sau politicii, afaceristul Mohammad Murad are în desfășurare și o altă investiție de amploare, de data aceasta în sud, în stațiunea Olimp. Este vorba despre transformarea complexului Belvedere – Amfiteatru – Panoramic din Olimp într-un complex de 4 stele. Planul este să fie inaugurat în vara lui 2019 și să aducă, numai în primul an de funcționare, aproximativ 100.000 de turiști. De precizat că la această oră stațiunea Olimp are o capacitate de 8.500 de locuri de cazare, în special în hoteluri de 2 și 3 stele.

Cu ocazia conferinței de presă organizate vineri, 29 iulie a.c., cu prilejul vizitei ministrului Turismului Bogdan Trif la Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu i-a transmis afaceristului Mohammad Murad, prezent la eveniment în calitate de președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, felicitările de rigoare pentru cazinoul inaugurat de curând și a adus în discuție și investiția de la Olimp. „Ne dorim ca județul Constanța să fie poziționat primul în preferințele turiștilor. Iar în ultima perioadă investițiile continuă. Domnule Murad, vă transmit o rugăminte și în același timp succes: să mă invitați la anul la inaugurarea complexului de la Olimp”, a declarat Marius Horia Țuțuianu.

Răspunsul afaceristului Murad a venit prompt: depinde de autorități!

„La Olimp m-aș bucura să fie un proiect în care să avem un parteneriat cu autoritățile, toată lumea să se implice cu adevărat. Eu nu vreau profit, să spun sincer, pot să și donez profitul de acolo. Dar e păcat ca o staține întreagă să rămână în paragină pentru că noi nu am fost în stare să facem ceva. Alții fac stațiuni întregi în câțiva ani! Nu îmi place să mă vait, dar e nevoie de implicarea tuturor”, a afirmat afaceristul.

Acesta a făcut referire și la faptul că infrastructura din stațiunea Olimp, dar nu numai, lasă de dorit. „Degeaba fac un hotel superb, dacă drumul din față și până acolo este plin de gropi. Eu nu pot să asfaltez drumul, nu este al meu”, a punctat afaceristul Mohammad Murad.

Amintim că complexul hotelier din Neptun – Olimp este în paragină de ani buni, fiind achiziționat de Murad în urmă cu doi ani de la Josef Goschy. După achiziționare, Murad a susținut că brandul complexului din Olimp este încă puternic, motiv pentru care îl va păstra, iar la deschidere complexul ar urma să se numească Amfiteatru-Panoramic-Belvedere by Phoenicia.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intre Amfiteatru si carciuma Ciresica,in parcul de acolo cineva cu oua mari construieste o dihanie de hotel de aproape jumatate de hectar exact pe spatiul parcului.Alo,aude cine trebuie?
0
0
Vai capu vostru astia ... pai voua va comvine ma sa vin la voi in casa sa imi mai fac o casa si sa o inchiriez ? Prosti in plm. Sa dus dreacu tot in tara asta ...
0
0
Ce rau a ajuns tara asta ca un jegos amarat de bisnitar arab ajuns sa stea la Cheolhane cu defi de servicii secrete sa le dea ordine , sa dea ordine si sa spaguiasca pe toti sefi de la ANAF , sa spaguiasca cu apartamente si bani de campanie oameni foarte importanti din statul roman si de la toate partidele importante . auzi sa detina atat de multe propietati in Romania pentru care nu a platit nici 5 % impozite si taxe . Vai de capul romanilor !
2
3
NU ca multi prosti sunt pe aici.Daca investeste nu e bine....nici macar nu e Roman dar gandeste de 10000 de ori mai Romaneste ca toti prostalai astia la un loc.Doamne votanti PSD prosti sunt prosti o sa ramana.
12
11
"un hotel superb". L-a facut Ceausescu. Tot ce ai putut sa faci tu este chiciul ala oriental din Navodari si calupul de beton din Bucuresti. Restul nu-s opera ta. Si e mai bine asa.
14
4
citesc in continuare unele comentarii ale unor oameni"mici" la gandire care sunt dupa principiul ,daca nu am eu sa nu aiba nimeni.Este absolut normal ca odata ce se investeste in aceasta perla a litoralului care 25 de ani a stat in paragina PSD-istilor, sa fie implicate si autoritatile.ce conteaza cine e proprietarul cand mergeti in vacante afara cereti actul de identitate al proprietarului? Cu mentalitatea asta de nu ne vindem tara,in curand nu o sa mai avem ce vinde si daca vrem.Toate perlele turismului au fost devalizate si lasate in paragina,iar daca cineva doreste sa faca ceva apar imedia
15
5
care autoritati, ca se pare ca ele lipsesc din peisaj
10
4
Si la Venus la Melodia.
3
5
Romani, acest Murad ca si Arafat sunt mai romani ca noi in gandire si tin la aceasta tara adoptiva mai mult ca noi. Este pacat ca tinerii veniti din tarile arabe si africane de copii ca sa invete carte, sa se indragosteasca de Romania si sa ramana aici facand lucruri deosebite iar noi sa ne complacem intr-o nepasare totala fata de tara.
21
22
Sa candideze la primaria mangalia ca sa asfalteze drumul macar pana la Olimp!
20
12
poti sa candidezi si la primaria mangalia
18
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108