REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Monstru cu chip de mamă! O femeie și-a violat copiii de 5 și 9 ani

Monstru cu chip de mamă! O femeie și-a violat copiii de 5 și 9 ani

Andreea CONDURACHE 22 noiembrie 2023 | 14:18 5109

O femeie din Suceava, mamă a doi copii de 5 și 9 ani, a fost condamnată la 7 ani de închisoare, după ce și-ar fi agresat copiii. Timp de 2 ani, femeia i-ar fi bătut și i-ar fi trimis la cerșit. Mai mult, spun anchetatorii, mama și-ar fi constrâns copiii să participe la acte sexuale, scrie Monitorul de Suceava. Femeia are 32 de ani și doi copii: un băiat de 5 ani și o fetiță de 9 ani. Faptele, spun procurorii, ar fi avut loc în perioada 2018 - septembrie 2020.

Monstru cu chip de mama! O femeie si-a violat copiii de 5 si 9 anifoto cu rol ilustrativ

Potrivit anchetatorilor, mama l-ar fi bătut de mai multe ori pe fiul său, pe care l-ar fi trimis, în mod constant, pe străzi, să cerșească. Cel mai șocant este faptul că, la o dată care nu a putut fi stabilită, mama și-ar fi constrâns fiul să întrețină cel puțin un raport sexual oral cu ea.

În ceea ce o privește pe copila de 9 ani, pe lângă faptul că era trimisă la cerșit, minora era obligată constant să-și privească mama în timp ce aceasta întreținea relații sexuale cu diferiți bărbați. "Minora a fost expusă în mod repetat unor gesturi/acte cu tentă și de natură sexuală, posibil și abuzuri sexuale sub forma agresiunii sexuale, prin aceste tratamente și comportamente abuzive de natură fizică și sexuală, având în vedere contextual familial de comitere, creând o stare de pericol ce a pus în primejdie gravă dezvoltarea normală a copilului din punct de vedere fizic, intelectual și moral", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Femeia este în arest de pe 8 iunie 2023, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au adunat suficient probatoriu pentru a solicita arestarea preventivă a inculpatei. Zilele trecute, Judecătoria Rădăuți a dat și verdictul în acest dosar: 7 ani de închisoare cu executare pentru viol și exploatare prin cerșetorie. Sentința nu este, însă, definitivă și poate fi atacată cu apel.

Încă din vară, cei doi frați de 5 și 9 ani se află în grija unei familii de asistenți maternali profesioniști și beneficiază de consiliere psihologică, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ești un idiot dezaxat
5
0
o s-o fouta aia cat pentru zece vieti de n-o sa-i mai trebuiasca poula in veci!
12
2
Nu știu cum arată m*********a, dar ca gagici sunt cele mai mișto din țară.
2
5
Ps. Pana la proba contrarie, femeia e nevinovată, comuniștilor. Vreți o țară ca afara dar nu va place statul de drept ci zgomotul de cătușe
5
21
Minciuni,. probabil. Ați uitat idiotilor cand ii injurati pe norvegieni si nemti ca ne fură copiii? Acum , mâncați rahat pe replica și pupați in fund oamenii legii. Scarbelor.
6
13
nici gloante nu se mai fabrica in Romania?
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407