REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

MORMANE de MOLOZ, depozitate pe ISLAZUL din Amzacea: Primarul RIDICĂ din UMERI

MORMANE de MOLOZ, depozitate pe ISLAZUL din Amzacea: Primarul RIDICĂ din UMERI

Replica API 16 martie 2021 | 13:04 1493

Islazul comunal din comuna Amzacea a fost invadat de deşeuri provenite din construcţii. Mormane de moloz, pământ şi bucăţi de betoane, au fost abandonate la marginea localităţii, iar autorităţile ridică din umeri, neştiind cine este făptaşul.

“Primarul nu face nimic”

Un scandal s-a iscat zilele acestea în localitatea constănţeană Amzacea. Cetăţenii susţin că o firmă privată care activează în localitate ar fi aruncat moloz şi diferite deşeuri provenite din construcţii pe islazul comunal. Ba mai mult, fac acuzaţii la adresa primarului care ar cunoaşte situaţia, dar nu ia măsuri.

“O firmă privată aruncă molozuri şi diferite deşeuri din demolări din propria ogradă direct pe islazul comunal. Primarul din Amzacea ştie exact cine a fost, doar ştie cine şi-a dărâmat magaziile zilele acestea, dar nu face nimic, nici măcar un avertisment”, a explicat cetăţeanul care a şi surprins imaginile.

Autorităţile ridică din umeri

Reporterii Replica au luat legătura cu Romică Stan, primarul comunei Amzacea, pentru a putea clarifica situaţia molozului apărut peste noapte pe islazul comunei, dar acesta a precizat că nu cunoaşte situaţia.

“Nu ştiu despre ce este vorba, probabil sunt câte unii care aruncă, dar nu ştiu. Este o singură firmă care activează în localitate, dar nu aruncă deşeuri pe islaz. O să verific”, a explicat primarul din Amzacea, Romică Stan.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima data ziceam ca e un peisaj de pe Marte.
3
0
Nea romica esti la si de kkt!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272