REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Moşteanu: Deputaţii USR şi independenţii de dreapta depun moţiune simplă împotriva ministrului Energiei

Moşteanu: Deputaţii USR şi independenţii de dreapta depun moţiune simplă împotriva ministrului Energiei

Replica API 21 iunie 2022 | 00:00 777

Deputaţii USR depun moţiune simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a anunţat deputatul Ionuţ Moşteanu, în plenul Camerei Deputaţilor.

Ionuţ Moşteanu

El a precizat că moţiunea este semnată şi de grupul independenţilor de dreapta.

"Am citit pe pagina de Facebook a PSD, acum vreo 2 ore, că PSD solicită ministrului Energiei soluţii urgente. (...) Suntem de acord cu asta, asta spunem şi noi de câteva luni de zile. Am mai avut o moţiune simplă, la începutul acestei sesiuni, împotriva ministrului Virgil Popescu. Credem că nu-şi face treaba, nu şi-a făcut treaba şi credem că trebuie schimbat din acest guvern. Aşa că îi invităm pe domnii şi doamnele de la PSD să voteze o moţiune simplă împotriva lui Virgil Popescu, moţiune simplă pe care o depunem acum. Virgil Popescu trebuie să plece, România aşteaptă soluţii. Grupul USR, împreună cu colegii independenţi, împreună cu grupul independenţilor de dreapta, au semnat această moţiune simplă şi o depun la preşedintele de şedinţă", a declarat Ionuţ Moşteanu, scrie Agerpres.

Moşteanu a făcut un apel către preşedintele de şedinţă să înainteze documentul la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, dar liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a susţinut că acesta nu îndeplineşte condiţiile regulamentare.

"Dacă PNL consideră drept politic că în momentul ăsta nu avem o problemă cu creşterea preţurilor la carburanţi, înseamnă că e decuplat de la realităţile acestei ţări", a replicat Moşteanu.

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Daniel Suciu, a precizat că "va verifica cu atenţie dacă sunt îndeplinite cerinţele regulamentare" referitoare la moţiunea USR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata demagogie!...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272