REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Naomi Campbell, protejată împotriva Covid-19, din cap până în picioare: „Nu mă interesează ce zic alții, e sănătatea mea în joc“

Naomi Campbell, protejată împotriva Covid-19, din cap până în picioare: „Nu mă interesează ce zic alții, e sănătatea mea în joc“

Replica API 12 martie 2020 | 00:00 1059

Naomi Campbell

Foto: Instagram

Epidemia de coronavirus a băgat spaima și în vedete! Supermodelul Naomi Campbell a apărut la aeroportul din Los Angeles îmbrăcată într-un costum de protecție special și o mască N91. De asemenea, ea și-a protejat mâinile cu o pereche de mânuși roz, din latex.

"Nu mă interesează ce zic oamenii. Este sănătatea mea în joc și voi lua toate măsurile pe care le voi considera necesare. Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tușesc și strănută ", a declarat Naomi Campbell, scrie click.ro. Fotografia care o surprinde pe vedetă îmbrăcată precum medicii care tratează pacienții de coronavirus din Wuhan a fost făcută chiar de colega ei de breaslă Linda Evangelista.

"Urmează să aterizeze pe Lună sau este un detectiv criminalist?", au glumit jurnaliștii de la metro.co.uk. pe seama supermodelului.

Foto: Instagram

Naomi Campbell dezinfectează tot ce atinge

Naomi Campbell nu își pune în pericol sănătatea pentru nimic în lume! Ea este cunoscută pentru lupta ei împotriva microbilor. Atunci când călătorește cu avionul, ea dezinfectează toate obiectele cu care intră în contact și niciodată nu pleacă de acasă fără mănuși chirurgicale. Manechinul a explicat care sunt etapele de la care nu se abate atunci când porneşte la drum într-un videoclip postat pe YouTube.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, este o persoana responsabila. Felicitari.
1
2
O panarama de model si ca toate modele niste curve din nastere,cum sa il futi pe Flavio Briatore ?YUUUCK cu burta aia?Ce panarama,dovada ca femeia e curva depinde acum de suma pe care o arati
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272