REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

NAZÎRU a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE în cadrul CONSILIULUI LOCAL

NAZÎRU a prezentat RAPORTUL de ACTIVITATE în cadrul CONSILIULUI LOCAL

Replica API 2 noiembrie 2021 | 00:02 1844

Consilierii locali municipali au început să-și prezinte rapoartele de activitate ale primului an în slujba cetățenilor. După modelul colegilor săi, și Alexandru Marian Nazîru, consilier local din partea formațiunii Partidului Național Liberal Constanța, și-a postat în cursul zilei de joi, 28 octombrie, raportul de activitate. Conform documentului, consilierul local municipal a fost prezent la toate ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului Local Constanța, cât și la toate ședințele de comisie din care face parte.

(Alexandru Marian Nazîru)

Alexandru Marian Nazîru se află la primul mandat ca și consilier local municipal din partea Partidului Național Liberal. Și acesta a urmat modelul colegilor săi și și-a prezentat raportul pentru perioada octombrie 2020 - 2021. Nazîru a participat a toate sedințele ordinare, extraordinare cât și de îndată ale Consiliului Municipal Constanța, cât și la și la toate ședințele de comisie din care face parte. Vorbim despre Comisia numărul 3 - Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement, dar și în Comisia numărul 5 - Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.

Consilierul a fost prezent la toate ședințele

,,În perioada octombrie 2020 — decembrie 2020 am luat parte la toate ședințele ordinare, extraordinare și de îndată ale Consiliului Local Constanța, cât și la toate ședințele de comisie din care fac parte. Conform referatului de aprobare înregistrat cu nr. 177951/20.11.2020, raportul Direcției sprijin comunitar din cadnil DGAS cunr. 70076/2020, conform HCL 78/2017 și în temeiul are 129, alirL 1, lit D, alin7, lit B și art 196 alin.1, lit. a din OUG nr. 57/2019 privind codul administiativ ann fost votat în comisia pentru negocierea/renegocierea chiriilor spațiilor la nivelul DGAS.”

Alexandru Nazîru a fost desemnat reprezentant al consiliului local în comisiile de activitate ale următoarelor unități de învățământ: Școala Gimnazială nr. 17; GPP ”Abracadabra„; Școala Gimnazială nr. 16, Giădinița ,,Năsturel”, GPP ”Greenland„; GPP ”Perluțele Mării„; Școala Gimnazială nr. 7; Liceul Teoretic”George Călinescu„; Liceul Teoretic Decebal„; Școala Gimnazială ”Dimitrie Știrbei”; Grădinița ’Flipper„

Nazîru, inițiatorul amenajării parcării de pe strada Soveja

În luna noiembrie, consilierul local a depus o sesizare prin care s-a constatat deplasarea unui stâlp de semafor și dislocarea corpului semaforizat de la intersecția străzii Pandurului cu Șoseaua Mangalia, abmele probleme fiind remediate. De asemenea, a trimis către Primăria Constanța, adreesa cu tabelul nominal cu membrii asociațiilor de proprietare din blocurile O1, O2 și O6 de pe strada Soveja, numărul 68, în vederea amenajării parcării. Lucrările au fost efectuate în anul 2021.

,,Pe 25.11.2020 am trimis către Primăria Constanța expunerea de motive pentru aprobarea amenajării unui loc de joacă pentni copii, pe spațiul ce constituie domeniu public aflat în cartierul km 4-5, între strada Liliacului - strada Areului — strada Progresului și drumul E87. La aceeaşi dată a fost trimis spre aprobare și amenajarea unui trotuar cc are în vedere legarea cartierului Km 4-5 de zonele comerciale Metro, Auchan City și Brico Depo, pe Șoseaua Mangaliei. La momentul la care acest raport a fost întocmit, contractul pentru rmbilitarea blvd. l Mai și Șoseaua Mangaliei (cc include cele menționate mai sus) a fost semnat de către Primăria Constanța.”., se arată în raportul de activitate al consilierului.

Consilierii locali, obligați să-și prezinte raportul anual de activitate

Vă reamintim că, conform prevederilor legale are art 225 alin. 2 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, ”fiecare consilier local, precum și viceprimarii; sunt obligați să prezinte un raport anual de activitate, care este facut public prin grija secretamlui general al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale”.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436